Producția Apple AirTag 2 a fost amânată.

Producția Apple AirTag 2 a fost amânată.

În urmă cu câteva luni, faimosul și respectatul analist Ming-Chi Kuo a prezis că dispozitivul de urmărire AirTag 2 al Apple ar putea începe producția în ultimul trimestru al anului viitor. Expertul își retractează acum această afirmație, cele mai recente informații sugerând că producția în masă a dispozitivului a fost amânată până în 2025 de către compania Apple.

Oferta Emag

AirTag-urile de la Apple, care utilizează o rețea wireless în bandă ultra largă pentru a localiza cu exactitate un obiect prin intermediul altor dispozitive, a fost creat pentru a urmări obiectele care sunt predispuse la dispariție. Folosit pentru urmărirea portofelelor, a cheilor și a altor obiecte mici, este foarte util, dar poate fi folosit și în scopuri greșite.

Kuo nu poate spune cu exactitate de ce se întârzie producția și nici nu se cunosc încă caracteristicile AirTag 2, dar analistul spune că a doua generație a dispozitivului de urmărire va avea o integrare mai profundă cu headset-ul VR mixtă Vision Pro de la Apple și va face parte dintr-un ecosistem de calcul spațial.

Vor fi aduse îmbunătățiri serioase micuțului dispozitiv, care va fi dotat, de exemplu, cu un nou cip U2. Cu toate acestea, dacă producția este într-adevăr amânată până în 2025, va trebui să mai așteptăm câțiva ani pentru a vedea noul tracker Apple.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

MediaTek Dimensity 8300, un chipset accesibil și performant, va fi lansat săptămâna viitoare.

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.