AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Ai visat vreodată să vorbești cu inteligența artificială într-un spațiu 3D? Ei bine, acum poți, datorită căștilor AR de la Apple și tehnologiei OpenAI. E o combinație incredibilă, care îți oferă rezultate uimitoare.

Anul trecut, la WWDC, Apple a prezentat Apple Vision Pro, căștile lor AR care îți schimbă lumea. Pentru ele, dezvoltatorii au creat o aplicație numită ChatGPT, care îți permite să comunici cu GPT-4 Turbo, cel mai avansat model de limbaj de la OpenAI. Și ce e mai tare, aplicația e gratuită (dar căștile costă peste 3.500 de dolari, așa că nu e pentru toată lumea…).

chatgpt in apple vision pro

Cu aplicația ChatGPT de la OpenAI, poți face lucruri extraordinare cu AI și AR. Poți genera text, imagini și orice altceva într-un spațiu virtual și, așa cum am spus, poți vorbi cu GPT-4 Turbo, care îți răspunde la orice întrebare și îți dă sfaturi. E un pas mare pentru OpenAI în domeniul realității augmentate, și e prima dată când utilizatorii pot experimenta IA în 3D, cu o imersiune de nedescris. E ca și cum ai intra într-o lume nouă, creată de IA.

Mai mult, aplicația ChatGPT are și suport pentru dictare, atât pe iOS, cât și pe Android. OpenAI folosește aceeași tehnologie și în aplicația sa VisionOS, care îți permite să îi dictezi inteligenței artificiale și să îi arăți imagini din lumea reală, ceea ce e foarte util în situații tehnice (rezolvarea unor probleme complicate, găsirea de rețete etc.). Dezvoltatorii au viața mai ușoară, pentru că pot folosi funcțiile Apple Vision Pro, cum ar fi OpticID și audio spațial; VisionKit este, de asemenea, disponibil pentru ei, așa că pot profita de tot ce oferă Apple Vision Pro.

Poate că aplicația nu pare cine știe ce la prima vedere, dar trebuie să o încerci pentru a vedea cât de revoluționară este tehnologia combinată de OpenAI de la Microsoft și Apple (nu e degeaba că Apple spune despre căști că sunt tehnologia de mâine, azi).

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Honor X50i+: cameră foto de 108 MP și un preț foarte bun.

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

O schimbare uriașă și radicală vine la iPhone-uri! Află despre ce e vorba!