Ai un iPhone? Atunci trebuie să știi această funcție secretă care îți poate fi foarte utilă

Ai un iPhone? Atunci trebuie să știi această funcție secretă care îți poate fi foarte utilă

Dacă ești ca mine, probabil că ai șters câteva aplicații de pe iPhone-ul tău de-a lungul timpului. Uneori, o faci din greșeală, alteori, pentru că ai descoperit că poți să le ții apăsate și să le dai drumul ca pe niște baloane. Sau poate că ai nevoie de mai mult spațiu pe telefon și te-ai gândit să scapi de unele aplicații inutile.

Oferta Emag

Dar ce faci dacă vrei să-ți instalezi din nou o aplicație pe care ai șters-o? Cum îți amintești cum se numea sau unde o găsești? Ei bine, iOS are o funcție ascunsă care îți arată toate aplicațiile pe care le-ai șters vreodată, dar nu ți-a spus nimeni de ea. Până acum.

Pentru a accesa această funcție, trebuie să intri în App Store și să apeși pe poza ta de profil din colțul din dreapta sus. Acolo, sub numele și emailul tău, o să vezi o opțiune care zice Achiziționate. Dacă intri acolo, o să vezi toate aplicațiile pe care le-ai cumpărat sau descărcat vreodată pe telefonul tău. Dar nu e asta ce ne interesează. Ce ne interesează e o altă opțiune care zice No apps on iPhone (Nicio aplicație pe iPhone). Dacă apeși pe ea, o să vezi o listă cu toate aplicațiile pe care le-ai șters de pe telefon, în ordinea în care le-ai șters.

aplicatii sterse pe iphone

Acum, dacă vrei să-ți recuperezi o aplicație pe care ai șters-o recent, o să o găsești ușor printre primele din listă. Dacă nu, poți să folosești bara de căutare de sus și să scrii numele aplicației. Când o găsești, trebuie doar să apeși pe butonul de restaurare și să aștepți puțin. Aplicația o să se descarce din nou pe telefonul tău și o să poți să o folosești ca și cum nu ar fi fost niciodată ștearsă.

Simplu, nu? Acum, dacă te întrebi de unde știu eu de această funcție, am să-ți spun un secret. Am citit despre ea pe SlashGear. Da, știu, sunt un geek. Dar măcar îți dau sfaturi utile, nu ca alții. Așa că, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l dai mai departe și să-mi urmărești blogul pe Google News pentru mai multe ponturi despre iPhone și alte chestii interesante.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonamentul PC Game Pass disponibil oficial în România! Bucurați-vă de sute de jocuri grozave la un pret imbatabil.

Cine sunt norocoșii care vor primi HyperOS stabil înaintea tuturor?

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?