OnePlus 13 și secretul designului său revoluționar. Primele randări aici!

OnePlus 13 și secretul designului său revoluționar. Primele randări aici!

Să ne amintim de OnePlus 11, bijuteria tehnologică ce s-a lăudat cu o insulă de cameră rotundă, parcă desprinsă din visele unui pilot de Formula 1 și din precizia unui ceasornicar elvețian. Ei bine, OnePlus 12 a preluat ștafeta, polișând și mai mult acest detaliu distinctiv. Acum, se zvonește că OnePlus 13 va aduce o nouă revoluție în designul insulei camerei.

Se pare că sfârșitul anului 2024 va fi marcat de apariția lui OnePlus 13, care ar putea să ne surprindă cu un trio de camere aliniate vertical, ca niște soldați pregătiți de paradă. O imagine randată a început să circule pe internet, dar până nu vedem confirmarea oficială, să rămânem cu picioarele pe pământ.

După două generații de inovație, nu ar fi o mirare să vedem OnePlus făcând o altă mutare curajoasă în designul camerei. Dar, cum mai avem de așteptat câteva luni până la lansare, să nu ne mirăm dacă OnePlus ne va surprinde cu schimbări de ultim moment – designul final rămâne un mister.

Și pentru că zvonurile nu se opresc niciodată, Digital Chat Station, sursa noastră asiatică de încredere, ne-a șoptit că OnePlus 13 va veni cu un look proaspăt și câteva specificații de top. Se zice că ecranul LTPO AMOLED cu rezoluție de 3168 x 1440 pixeli va continua să ne încânte retinele, în timp ce spatele telefonului va primi un upgrade la camera foto, cu un senzor principal de 50 de megapixeli, însoțit de un modul ultra-wide și un teleobiectiv pentru zoom de vultur.

Și cum ar putea să lipsească inima electronică a dispozitivului? Snapdragon 8 Gen 4, care urmează să fie dezvăluit în octombrie, va fi motorul acestui bolide, cu nuclee CPU Oryon care promit performanțe de top. Mai mult, se zvonește că OnePlus 13 va renunța la scannerul de amprente optic în favoarea unei soluții cu ultrasunete – mai rapide, mai precise, mai… wow!

Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie în viitorul designului și tehnologiei cu OnePlus 13.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Honor X50i+: cameră foto de 108 MP și un preț foarte bun.

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Cum funcționează AirTag-ul si cum se configurează? Ghidul complet

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

AGI și Q-Star: vis sau coșmar? Ce spune Microsoft despre inteligența artificială super-inteligentă

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

POCO X6 și POCO X6 Pro au fost lansate Oficial. Vezi detaliile.

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Android 14 cu One UI 6 ajunge pe tabletele Samsung!