Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Atât va costa Nothing Phone (2a) in Europa!

Ești curios să afli cât de mult va trebui să scoți din buzunar pentru a-ți cumpăra noul Nothing Phone (2a)? Ei bine, nu prea mult, dacă ne luăm după ultimele informații apărute pe net. Se pare că primul telefon mid-range al companiei Nothing, care va fi lansat pe 5 martie, va avea un preț foarte accesibil.

Dar să nu ne grăbim, căci nu e totul roz în lumea Nothing. Deși telefonul promite să ofere performanțe decente, cu 8GB de RAM și 128GB de stocare, prețul său va fi de doar 349 de euro în toată Europa. Și dacă vrei să te dai mare cu 12GB RAM și 256GB de stocare, va trebui să plătești doar 50 de euro în plus.

Asta sună prea bine ca să fie adevărat, nu? Ei bine, poate că nu e. Aceste prețuri nu sunt oficiale, ci doar niște zvonuri venite din Franța, așa că nu te baza prea mult pe ele. Poate că Nothing Phone (2a) va costa mai mult, sau poate că va fi o mare dezamăgire.

nothing phone 2 a data lansare

Ce știm sigur este că telefonul va avea un procesor MediaTek Dimensity 7200, un ecran mare de 6,7 inci, două camere foto în spate, una de 50 MP și alta de 32 MP pentru selfie-uri. Dar asta e suficient pentru a concura cu alte telefoane mid-range de pe piață?

Tu ce crezi? Ai cumpăra un Nothing Phone (2a) dacă ar costa 349 de euro?

Aștept părerea ta în comentarii.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Dețin un Nothing phone 2 de 512 GB pe alb deci este un telefon super mișto din toate punctele de vedere își merită fiecare bănuț

  • am și eu un Nothing 2 devla Moș Crăciun.
    A depășit toate așteptările – de nota 10 👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Dezvăluri cu specificații despre Xiaomi SU7, o mașină electrică de lux, inteligentă și performantă.

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

iPhone-ul 15 se incarcă încet? Cum să încarci rapid iPhone-ul cu USB-C.

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!

Samsung Galaxy S24 dezvăluită înainte de lansare: Iată ce știm despre ea.

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

De ce Google vrea sa mute bara de căutare jos pe Android, după modelul Apple.

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

Top 10 cele mai uluitoare tehnologii ale zilei