Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Samsung a anunțat joi lansarea unui nou serviciu foarte util pentru cei care utilizează telefoane Galaxy. Compania sud-coreeană a lansat Temporary Cloud Backup, un serviciu de stocare complet gratuit prin care utilizatorii pot salva oricând conținutul și datele telefonului lor, dacă simt că acestea sunt în pericol.

Backup gratuit pentru toată lumea

Samsung a precizat în anunț că noul serviciu este destinat în principal cazurilor în care utilizatorii trec de la un telefon Samsung mai vechi la unul mai nou sau când vor să își facă o revizie la telefon și vor să își șteargă datele. În astfel de cazuri, aceștia pot folosi noul serviciu Temporary Cloud Backup pentru a salva conținutul dispozitivelor lor în cloud pentru a-l restaura ulterior pe telefonul reparat sau chiar pe un alt telefon.

Cel mai bun lucru despre inovația Samsung este că este complet gratuită, iar compania spune că nu a stabilit nici măcar o limită de dimensiune – deci, în principiu, puteți încărca oricât de multe date doriți în stocarea gratuită în cloud. Singura limită este că fișierele individuale nu pot depăși 100 GB și că firma va păstra datele doar pentru 30 de zile de la încărcarea inițială.

samsung temporary cloud backup

Cu toate acestea, înainte de termenul limită, utilizatorii vor primi un e-mail de avertizare cu privire la ștergerea iminentă, astfel încât să poată face o copie de siguranță a datelor importante pe un alt spațiu de stocare permanent, dacă nu au reușit să le încarce înapoi pe telefonul mobil. În plus, încărcarea și descărcarea se poate face numai prin Wi-Fi, dar acest lucru este logic având în vedere dimensiunea, deoarece zeci sau sute de GB de date nu ar putea fi efectuate pe majoritatea planurilor de date mobile și nici nu ar putea fi susținute în timp ce sunt încărcate în cloud prin rețeaua mobilă.

Pentru reparații și schimbări de dispozitive

Samsung intenționează în mod evident ca noul serviciu să completeze sau să înlocuiască modul său de întreținere(Maintenance Mode), anunțat anul trecut, întrucât acesta din urmă a fost criticat de mulți în trecut. Motivul a fost acela că multe ateliere de reparații Samsung au refuzat să accepte repararea telefoanelor în acest mod, ceea ce le-ar fi limitat accesul la funcțiile telefonului, sau ar fi fost resetate la setările din fabrică în timpul reparației, ștergând toate datele.

Cu noua copie de rezervă în cloud, însă, utilizatorii se pot ocupa singuri de păstrarea datelor și de ștergerea datelor in telefoanele lor, eliminând aceste probleme.

Temporary Cloud Backup va fi disponibil începând din această toamnă pe telefoanele Samsung care primesc actualizarea One UI 6.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

Criptarea super-securizată a Windows a fost spartă în 43 de secunde cu un dispozitiv de 30 Lei

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

Redmi K70 își dezvăluie aspectul în imagini exclusive.

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

Google renunță la versiunile cache ale site-urilor web: ce înseamnă asta

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Android 14 cu One UI 6 ajunge pe tabletele Samsung!

iPhone SE ar putea avea insula dinamică de la Apple