Apple ar putea surprinde piața cu un dispozitiv pliabil mai repede decât ne-am fi așteptat!

Apple ar putea surprinde piața cu un dispozitiv pliabil mai repede decât ne-am fi așteptat!

Se zvonește că Apple ar putea să ne uimească cu lansarea anticipată a dispozitivului său pliabil, depășind așteptările și termenele inițiale. O scrisoare adresată investitorilor a aprins discuțiile, indicând că gigantul tech este înaintea graficului de dezvoltare pentru tehnologia sa revoluționară cu ecran flexibil. Se pare că zvonurile nu sunt doar simple bârfe, ci se bazează pe surse solide care susțin că Apple nu doar că experimentează cu un ecran de 20,3 inchi care se îndoaie, dar ar putea chiar să ne facă cunoștință cu acest produs futurist mai devreme decât ne-am fi gândit.

Informațiile proaspete bat pasul pe loc vechilor zvonuri, sugerând că primul gadget flexibil al Apple ar putea debuta pe piață chiar în 2026 sau 2027. Dar stai, nu e tot! Notele recente aruncă în aer aceste termene, insinuând că am putea vedea minunea tehnologică chiar în 2025.

Surse din adâncul lanțului de aprovizionare al Apple ne spun că producția de masă ar putea fi gata până la finalul lui 2025. Asta înseamnă că am putea avea dispozitivul în mâini fie la finalul anului viitor, fie, în cel mai pesimist scenariu, la începutul lui 2026. Dar nu te aștepta să fie un iPhone; oh, nu!

Vorbim despre un hibrid care nu se încadrează în familia iPad sau Mac. Din designul său și din politica Apple, pariem că va fi un produs pentru cei care nu se uită la preț. Și pentru fanii iPhone-urilor flexibile, vestea bună e că Apple are în plan și asta, în două variante de dimensiuni.

Un model va avea un ecran de 7,9 inchi, iar celălalt de 8,3 inchi, dar aceste bijuterii tehnologice vor intra în producție cu un an mai târziu, probabil spre sfârșitul lui 2026. Nu e nicio surpriză că Apple vrea să-și pună amprenta pe piața dispozitivelor pliabile cât mai rapid posibil, dar această prognoză optimistă e ceva ce ne-a făcut să zâmbim larg.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un malware care îți fură cookie-urile și îți intră în contul Google fără parolă

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Samsung Galaxy Ring este oficial!

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile

FDA Marchează o Premieră: Aprobarea Monitorului de Glicemie pentru iPhone!

Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

10 inovații pentru o grădină perfectă

POCO X6 și POCO X6 Pro au fost lansate Oficial. Vezi detaliile.

Xiaomi Watch 2, scos la vânzare înainte de lansare. Ce diferențe sunt față de Pro?

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Xiaomi Pad 7, lansare în februarie: tot ce trebuie să știi despre noua tabletă