HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Dacă ești fan Xiaomi, ai motive de bucurie. Compania chineză a lansat în octombrie o nouă versiune de MIUI, numită HyperOS, care promite să îți transforme telefonul într-o mașinărie super performantă. HyperOS a fost disponibil până acum doar în China, alături de seria Xiaomi 14, dar acum se pregătește să cucerească și restul lumii.

Xiaomi a anunțat că HyperOS va ajunge pe nouă dispozitive în primul trimestru al anului 2024. Printre ele se numără Xiaomi 13 Ultra, 13 Pro, 13, 13, 13T Pro, 13T, 13T, 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S, Xiaomi Pad 6 și Poco F5. Dacă ai unul dintre aceste dispozitive, vei primi actualizarea prin OTA, dar nu te grăbi, pentru că lansarea va fi graduală.

xiaomi hyperos global launch

Ce are așa special HyperOS? Ei bine, este un sistem de operare care îți oferă mai mult decât un telefon. Îți oferă o experiență integrată, care îți conectează telefonul cu casa și chiar cu mașina. HyperOS are un aspect mai modern și mai curat, un kernel mai rapid și mai stabil, și se instalează mai repede decât MIUI. Practic, este tot ce îți poți dori de la un sistem de operare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

O schimbare uriașă și radicală vine la iPhone-uri! Află despre ce e vorba!

Sam Altman: Numai energia nucleară de fuziune va putea alimenta superinteligența viitoare

Casca XR de la Sony: un dispozitiv de realitate mixtă pentru creatorii 3D

Tot ce știm despre Samsung Galaxy A55, urmașul lui A54.

TOP 8 Cele mai populare modele de mașini electrice.

Google Sub Asediu: Secretele Inteligenței Artificiale Furate de Un Inginer!