HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Dacă ești fan Xiaomi, ai motive de bucurie. Compania chineză a lansat în octombrie o nouă versiune de MIUI, numită HyperOS, care promite să îți transforme telefonul într-o mașinărie super performantă. HyperOS a fost disponibil până acum doar în China, alături de seria Xiaomi 14, dar acum se pregătește să cucerească și restul lumii.

Xiaomi a anunțat că HyperOS va ajunge pe nouă dispozitive în primul trimestru al anului 2024. Printre ele se numără Xiaomi 13 Ultra, 13 Pro, 13, 13, 13T Pro, 13T, 13T, 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S, Xiaomi Pad 6 și Poco F5. Dacă ai unul dintre aceste dispozitive, vei primi actualizarea prin OTA, dar nu te grăbi, pentru că lansarea va fi graduală.

xiaomi hyperos global launch

Ce are așa special HyperOS? Ei bine, este un sistem de operare care îți oferă mai mult decât un telefon. Îți oferă o experiență integrată, care îți conectează telefonul cu casa și chiar cu mașina. HyperOS are un aspect mai modern și mai curat, un kernel mai rapid și mai stabil, și se instalează mai repede decât MIUI. Practic, este tot ce îți poți dori de la un sistem de operare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Capturile de ecran ne arată grafica brutală cu care va veni GTA 6

Un avion fără geamuri și fără zgomot. Noul avion al NASA care ar putea reforma transportul aerian.

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Familia Xiaomi 13 se extinde cu 13T și 13T Pro

Telefonul nostru nu ne ascultă, situația este mult mai înfricoșătoare.

Microfoane spion în viața de zi cu zi: O realitate mai puțin confortabilă