Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Hei, ai auzit ultima șmecherie de la Microsoft? Gata, au pus cap la cap ingeniozitatea lor și au scos din mânecă o noutate de te lasă cu gura căscată: un buton de tastatură super cool pentru PC-uri și laptopuri Windows. Și nu e vorba de orice buton, e unul care face echipă cu un asistent AI de te va lua de mână digital și te va ghida prin hățișurile tehnologiei, după cum ne zice echipa de la Forbes.

Deci, puneți-vă bine pe scaun: pentru prima dată în vre-o 30 de ani, tastatura ta va primi un upgrade care sparge normele. Butonul ăsta năstrușnic va fi cocotat cumva pe lângă spațiu și va zâmbi la tine gata să-ți facă ziua mai ușoară. După cum stau acum lucrurile, se pare că o să-l găsești la o strângere de tastă de la CTRL din dreapta sau poate de la una dintre tastele de meniu, dar asta depinde cum își înghesuie ele carcasa.

Și dacă te întrebi ce face acest buton magic, păi simplu: te ajută să-i dai bătaie la Copilot, vărul mai isteț al lui Clippy. Un fel de chatbot AI care e gata să te scoată din orice impas, fie că vrei să sapi după informații, să culegi textulețe, să-ți faci o imagine de pus pe pereții virtuali sau să-ți transformi ideile într-o serenadă.

Vicepreședințelul executiv și marele guru al marketingului pentru noi, muritorii de rând, Yusuf Mehdi, a fost omul care a dat vestea bombă pe blog. Mândru ca un păun, a zis că e prima dată când tastatura Windows se schimbă așa de tare de pe vremea când pantalonii cu paiete erau la modă. A luat oamenii de guler și le-a zis: „Veniți, tovarăși, haideți să surfăm pe valul revoluției AI!”

În luna septembrie, Microsoft i-a aruncat în ring pe Copilot și a zis „Făceți cunoștință cu AI-ul tău de fiecare zi!”. Până în noiembrie, au decis să-i dea un rebrand copilului lor minune și să-l boteze Microsoft Copilot. Dacă ești unul dintre cei care nu au Windows Copilot pe comandă, no problemo! Cu acest buton fabulos vei fi teleportat direct la „Windows search”. Microsoft își freacă mâinile de bucurie și ne șoptește că 2024 e anul în care AI-ul va da lovitura, pentru că încet, dar sigur, inteligența artificială își croiește drum în tot mai multe dintre gadgeturile lor. Așa că, pregătește-te să întâmpini viitorul – și pregătește-ți degetele pentru dansul pe butoane noi!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

Xiaomi anunță lista dispozitivelor care vor primi HyperOS în 2024

Dyson a făcut show la București cu produsele sale de ultimă generație

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!

Un Xiaomi misterios a fost văzut pe GeekBench. Iată ce se știe până acum.

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Xiaomi 14 Ultra vrea să-l bată pe Galaxy S24 Ultra, dar are șanse?

Samsung Galaxy XCover 7, scăpat pe internet înainte de lansare