Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Seria Honor Magic 6 este aproape de lansare și deja a fost prezentat primul model, ediția Lite. Pentru celelalte modele, există un raport detaliat care ne oferă câteva informații interesante despre camera principală, care va avea un senzor OmniVision de 160 MP cu diafragmă variabilă.

Digital Chat Station este un leaker cunoscut pe Weibo, care oferă adesea informații credibile despre noutățile tehnologice. De această dată, el a dezvăluit câteva detalii despre Honor Magic 6. Acest dispozitiv – cel de bază – va avea camere OmniVision, cu senzorii OVH50 și OV50K pe partea din spate și o cameră telefonică cu rezoluție de 160 MP și zoom periscop.

Se spune că senzorul OVH50 de la OmniVision are o dimensiune de 1/1,3 inch, iar senzorul OV50K ar putea avea o dimensiune de până la 1 inch, potrivit zvonurilor. Acesta din urmă are tehnologia LOFIC, care înseamnă că este un senzor CMOS cu condensatori de supraîncărcare integrați lateral. Cu alte cuvinte, este un senzor stivuit, asemănător celor folosiți la Sony Xperia 1 V și OnePlus Open.

Se crede că camera periscop, fie că are senzorul OV50K sau OVH50 în interior, are o lentilă cu diafragmă variabilă, care poate regla cantitatea de lumină care ajunge la senzor. Acest lucru permite obținerea unor imagini mai clare la lumină bună și mai puțin zgomot la lumină slabă.

Digital Chat Station nu a dat mai multe detalii despre Honor Magic 6, doar că va exista o ediție Porsche și că va avea o formă de comunicare prin satelit. În interiorul smartphone-ului (sau smartphone-urilor) se va găsi un chipset Snapdragon 8 Gen 3.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung lansează actualizarea Android 14 (One UI 6) pentru telefoanele mobile

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Apple lucrează la niște laptopuri cu ecrane OLED tactile, care vor fi mai performante și mai uimitoare decât orice ai văzut până acum

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.

Starlink și John Deere: parteneriatul care revoluționează agricultura.

Apple iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu funcții exclusive și la un preț mai mare

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică