Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Super-aplicația lui Elon Musk beneficiază de funcții de chat vocal și video, inclusiv de mesagerie directă criptată.

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a prezentat marți mai multe detalii despre noile funcții care vor ajunge pe platformă, într-o postare pe Twitter, bineînțeles. Anul trecut, Musk a vorbit deja de mai multe ori despre planurile sale pentru ceea ce el a numit „Twitter 2.0”, pe care a denumit-o și „Everything App”, și despre care a spus că va include funcții precum mesageria directă criptată, partajarea tweet-urilor de lungă durată și diverse servicii de plată.

twitter 2.0
Twitter 2.0

Acum s-a aflat că, pe lângă mesageria criptată, utilizatorii Twitter vor avea „în curând” la dispoziție apeluri vocale și video, astfel încât utilizatorii să poată discuta între ei pe platformă fără a fi nevoiți să își dea numerele de telefon. Posibilitatea de a iniția apeluri ar pune platforma de microblogging pe picior de egalitate cu canale precum aplicațiile de socializare Meta, Facebook și Instagram, care dispun, de asemenea, de astfel de funcții.

Musk a declarat că „o versiune” de mesagerie directă criptată va fi disponibilă pe Twitter începând de miercuri, dar nu a precizat dacă apelurile vor fi criptate ulterior. După cum am relatat la vremea respectivă, omul de afaceri a schițat, de asemenea, crearea unei „super-aplicații” pentru ca utilizatorii să își îndeplinească sarcinile zilnice înainte de a cumpăra Twitter. El s-a referit la acea vreme la aplicație sub numele de X, iar planurile sale de atunci erau de a copia modelul de afaceri al WeChat din China.

Acesta din urmă, pe lângă serviciile de chat și de plată, permite și vânzarea de bilete și partajarea de curse, deși mulți au subliniat la momentul respectiv că nu ar fi atât de banal să creezi o super-aplicație într-un mediu diferit de cel chinezesc, lucru pe care Facebook și Amazon l-au experimentat și ele. Luni, s-a dezvăluit, de asemenea, că Twitter va începe să elimine și să arhiveze conturile care au fost inactive pentru o perioadă lungă de timp, astfel că unele persoane vor vedea o scădere a numărului de urmăritori.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

iPhone SE face saltul la ecranul OLED: ce trebuie să știi

Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

TOP 8 Cele mai populare modele de mașini electrice.

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

Utilizatorii de iPhone își pot lua adio pentru totdeauna de la această funcție