Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Super-aplicația lui Elon Musk beneficiază de funcții de chat vocal și video, inclusiv de mesagerie directă criptată.

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a prezentat marți mai multe detalii despre noile funcții care vor ajunge pe platformă, într-o postare pe Twitter, bineînțeles. Anul trecut, Musk a vorbit deja de mai multe ori despre planurile sale pentru ceea ce el a numit „Twitter 2.0”, pe care a denumit-o și „Everything App”, și despre care a spus că va include funcții precum mesageria directă criptată, partajarea tweet-urilor de lungă durată și diverse servicii de plată.

banner
twitter 2.0
Twitter 2.0

Acum s-a aflat că, pe lângă mesageria criptată, utilizatorii Twitter vor avea „în curând” la dispoziție apeluri vocale și video, astfel încât utilizatorii să poată discuta între ei pe platformă fără a fi nevoiți să își dea numerele de telefon. Posibilitatea de a iniția apeluri ar pune platforma de microblogging pe picior de egalitate cu canale precum aplicațiile de socializare Meta, Facebook și Instagram, care dispun, de asemenea, de astfel de funcții.

Musk a declarat că „o versiune” de mesagerie directă criptată va fi disponibilă pe Twitter începând de miercuri, dar nu a precizat dacă apelurile vor fi criptate ulterior. După cum am relatat la vremea respectivă, omul de afaceri a schițat, de asemenea, crearea unei „super-aplicații” pentru ca utilizatorii să își îndeplinească sarcinile zilnice înainte de a cumpăra Twitter. El s-a referit la acea vreme la aplicație sub numele de X, iar planurile sale de atunci erau de a copia modelul de afaceri al WeChat din China.

Acesta din urmă, pe lângă serviciile de chat și de plată, permite și vânzarea de bilete și partajarea de curse, deși mulți au subliniat la momentul respectiv că nu ar fi atât de banal să creezi o super-aplicație într-un mediu diferit de cel chinezesc, lucru pe care Facebook și Amazon l-au experimentat și ele. Luni, s-a dezvăluit, de asemenea, că Twitter va începe să elimine și să arhiveze conturile care au fost inactive pentru o perioadă lungă de timp, astfel că unele persoane vor vedea o scădere a numărului de urmăritori.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Descoperiți Lumina Wi-Fi – Tehnologia Li-Fi și Beneficiile Sale

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora