Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Super-aplicația lui Elon Musk beneficiază de funcții de chat vocal și video, inclusiv de mesagerie directă criptată.

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a prezentat marți mai multe detalii despre noile funcții care vor ajunge pe platformă, într-o postare pe Twitter, bineînțeles. Anul trecut, Musk a vorbit deja de mai multe ori despre planurile sale pentru ceea ce el a numit „Twitter 2.0”, pe care a denumit-o și „Everything App”, și despre care a spus că va include funcții precum mesageria directă criptată, partajarea tweet-urilor de lungă durată și diverse servicii de plată.

twitter 2.0
Twitter 2.0

Acum s-a aflat că, pe lângă mesageria criptată, utilizatorii Twitter vor avea „în curând” la dispoziție apeluri vocale și video, astfel încât utilizatorii să poată discuta între ei pe platformă fără a fi nevoiți să își dea numerele de telefon. Posibilitatea de a iniția apeluri ar pune platforma de microblogging pe picior de egalitate cu canale precum aplicațiile de socializare Meta, Facebook și Instagram, care dispun, de asemenea, de astfel de funcții.

Musk a declarat că „o versiune” de mesagerie directă criptată va fi disponibilă pe Twitter începând de miercuri, dar nu a precizat dacă apelurile vor fi criptate ulterior. După cum am relatat la vremea respectivă, omul de afaceri a schițat, de asemenea, crearea unei „super-aplicații” pentru ca utilizatorii să își îndeplinească sarcinile zilnice înainte de a cumpăra Twitter. El s-a referit la acea vreme la aplicație sub numele de X, iar planurile sale de atunci erau de a copia modelul de afaceri al WeChat din China.

Acesta din urmă, pe lângă serviciile de chat și de plată, permite și vânzarea de bilete și partajarea de curse, deși mulți au subliniat la momentul respectiv că nu ar fi atât de banal să creezi o super-aplicație într-un mediu diferit de cel chinezesc, lucru pe care Facebook și Amazon l-au experimentat și ele. Luni, s-a dezvăluit, de asemenea, că Twitter va începe să elimine și să arhiveze conturile care au fost inactive pentru o perioadă lungă de timp, astfel că unele persoane vor vedea o scădere a numărului de urmăritori.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Galaxy A25 5G, un telefon ieftin și bun cu design de top. când se lansează și cât costă

TOP 8 Cele mai populare modele de mașini electrice.

TikTok se adaptează la tine: cum să te bucuri de conținutul preferat pe ecranele pliabile

Cel mai ieftin Motorola,Moto G Play 2024 este acum disponibil

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A