Lovitură de teatru: Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Microsoft are o surpriză pentru fanii jocurilor video: vrea să le ofere câteva dintre jocurile sale exclusive Xbox pe consolele PS5 și Nintendo Switch, conform The Verge. Asta a anunțat compania, care a pregătit și un “eveniment de prezentare a afacerii” pentru săptămâna viitoare, unde ar putea face anunțul bombă.

Se pare că Microsoft vrea să le dea șansa și celorlalți să se bucure de jocul Starfield de la Bethesda, care ar urma să apară pe PlayStation, dar și de alte titluri tari, cum ar fi noul Indiana Jones Hi-Fi Rush și Sea of Thieves. Starfield va fi disponibil pe PS5 după ce va ieși și Shattered Space, un supliment pentru Xbox și PC, care se lansează anul acesta.

Vă auzim și vă înțelegem

a zis Phil Spencer, șeful Microsoft Gaming, pe X.

Săptămâna viitoare avem un eveniment de prezentare a afacerii, unde vă vom spune mai multe despre ce planuri avem pentru Xbox în viitor. Stați cu ochii pe noi.

The Verge spune că evenimentul era programat pentru luna viitoare, dar Microsoft s-a grăbit să-l facă mai devreme, pentru că zvonurile despre jocurile Xbox care vor veni pe PlayStation și Switch au început să se răspândească de weekend.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Chatbotul Bard a făcut o mare greșeală, regretul de 100 de miliarde de dolari al Google

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Cum arată Luxeed S9 răspunsul Huawei la Tesla Model Y.

Project Alaska: Succesorul lui apple vision pro ar putea fi mai ieftin.

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme