Vivo X Fold3 Pro va veni cu Snapdragon 8 Gen 3.

Vivo X Fold 3 Pro va veni cu Snapdragon 8 Gen 3.

Dacă ești fan al telefoanelor pliabile, atunci ai motive de bucurie. Vivo pregătește două modele noi de pliabile, care vor fi lansate în curând. Unul dintre ele, vivo X Fold3 Pro, va fi un adevărat monstru de performanță, fiind dotat cu cel mai nou și mai puternic procesor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3. Acesta este un cip de ultimă generație, care promite o viteză și o eficiență superioare.

Dar nu numai procesorul este impresionant la Vivo X Fold 3 Pro. Telefonul va avea și un sistem de camere foto de excepție, cu un senzor principal de 50 MP, unul ultra-wide de 50 MP și unul teleobiectiv de 64 MP, care are și un obiectiv periscop. Asta înseamnă că vei putea face poze de calitate, indiferent de distanță sau de unghi.

Vivo X Fold3 Pro

Celălalt model, Vivo X Fold 3, nu va fi la fel de puternic, dar va fi totuși un telefon pliabil de top. Va avea același procesor ca generația anterioară, Snapdragon 8 Gen 2, care este încă foarte bun. Va avea și trei camere de 50 MP, dar fără obiectiv periscop. În schimb, va avea un zoom optic de 2x și un zoom digital de până la 40x. Și va fi cel mai subțire și mai ușor pliabil de pe piață, cu un design elegant și modern.

Vivo va prezenta cele două telefoane pliabile la sfârșitul lunii, alături de două tablete noi, vivo Pad 3 și Pad 3 Pro. Acestea sunt niște surprize plăcute, pentru că vivo nu a mai făcut tablete de mult timp. Nu se știe încă data exactă a evenimentului, dar Vivo va anunța în curând. Până atunci, rămâi cu ochii pe site-ul meu, pentru că voi reveni cu mai multe detalii și impresii despre Vivo X Fold 3 și X Fold3 Pro.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Apple încurajează inovația din partea furnizorilor de ecrane

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

Va fi lansată o actualizare de software bug-uri enervante la Apple Watch Series 9 și Ultra 2

Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Figure 01: Un pas uriaș înainte în fabricarea roboților

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Paint primește funcționalitate de tip Photoshop