Samsung limitează Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Samsung limitează Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Samsung a prezentat la Galaxy Unpacked o serie de funcții Galaxy AI. Compania a anunțat, de asemenea, că Galaxy AI va fi compatibil cu seria Galaxy S24 și cu dispozitivele mai vechi, cum ar fi seria S23, S23 FE, seria Galaxy Tab S9, Z Fold 5 și Z Flip 5. Totuși, se pare că Galaxy AI nu va fi disponibil pentru dispozitivele lansate înainte de 2023, și motivul nu ar fi legat de hardware.

Patrick Chomet, șeful departamentului de experiență a utilizatorilor de la Samsung, a discutat cu TechRadar despre noul software AI al companiei. În cadrul interviului, Chomet a explicat de ce Galaxy AI este restricționat la dispozitivele lansate în acest an și în anul trecut.

Vrem să ne asigurăm că, pe termen lung, experiențele noastre AI pot fi susținute de performanța [mobilă], care depinde de performanța CPU și GPU. Așa că, deocamdată, învățăm; mergem pas cu pas. Știm că Galaxy AI merge bine pe seria Galaxy S24 și știm că va merge bine și pe seria Galaxy S23. Dar nu știm care va fi nivelul de utilizare a AI de către clientul mediu și cum va influența acest nivel resursele de pe dispozitiv și resursele cloud.

Chomet a mai spus că Samsung se concentrează pe menținerea unei experiențe de calitate și că vrea să vadă cum se comportă Galaxy AI pe un al doilea set de dispozitive.

În primul rând, vrem să asigurăm calitatea și performanța dispozitivelor pe care le lansăm. Apoi, vom învăța cum folosesc oamenii [aceste funcții] și vom ajusta performanța. În al doilea rând, vom testa Galaxy AI pe un al doilea set de dispozitive – în special S23, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 și Tab S9 – pentru a vedea cum merge.

Deși acest aspect prezentat de Chomet este în mare parte logic, există ceva ciudat care atrage atenția. Anume, faptul că Galaxy S23 FE are un cip Exynos 2200, același procesor folosit și în seria Galaxy S22.

Când i s-a atras atenția acest lucru, Chomet ar fi recunoscut acest lucru. Executivul Samsung a răspuns atunci:

Deocamdată, limităm Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Deci, se pare că Galaxy AI este limitat din alte motive decât limitările hardware. Dar există încă șansa ca software-ul să ajungă pe dispozitivele lansate înainte de 2023, deoarece Chomet a spus “deocamdată”.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Moto G04 și Moto G24, cele mai noi telefoane ieftine de la Motorola!

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Utilizatorii de iPhone își pot lua adio pentru totdeauna de la această funcție

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!