Samsung limitează Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Samsung limitează Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Samsung a prezentat la Galaxy Unpacked o serie de funcții Galaxy AI. Compania a anunțat, de asemenea, că Galaxy AI va fi compatibil cu seria Galaxy S24 și cu dispozitivele mai vechi, cum ar fi seria S23, S23 FE, seria Galaxy Tab S9, Z Fold 5 și Z Flip 5. Totuși, se pare că Galaxy AI nu va fi disponibil pentru dispozitivele lansate înainte de 2023, și motivul nu ar fi legat de hardware.

Patrick Chomet, șeful departamentului de experiență a utilizatorilor de la Samsung, a discutat cu TechRadar despre noul software AI al companiei. În cadrul interviului, Chomet a explicat de ce Galaxy AI este restricționat la dispozitivele lansate în acest an și în anul trecut.

Vrem să ne asigurăm că, pe termen lung, experiențele noastre AI pot fi susținute de performanța [mobilă], care depinde de performanța CPU și GPU. Așa că, deocamdată, învățăm; mergem pas cu pas. Știm că Galaxy AI merge bine pe seria Galaxy S24 și știm că va merge bine și pe seria Galaxy S23. Dar nu știm care va fi nivelul de utilizare a AI de către clientul mediu și cum va influența acest nivel resursele de pe dispozitiv și resursele cloud.

Chomet a mai spus că Samsung se concentrează pe menținerea unei experiențe de calitate și că vrea să vadă cum se comportă Galaxy AI pe un al doilea set de dispozitive.

În primul rând, vrem să asigurăm calitatea și performanța dispozitivelor pe care le lansăm. Apoi, vom învăța cum folosesc oamenii [aceste funcții] și vom ajusta performanța. În al doilea rând, vom testa Galaxy AI pe un al doilea set de dispozitive – în special S23, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 și Tab S9 – pentru a vedea cum merge.

Deși acest aspect prezentat de Chomet este în mare parte logic, există ceva ciudat care atrage atenția. Anume, faptul că Galaxy S23 FE are un cip Exynos 2200, același procesor folosit și în seria Galaxy S22.

Când i s-a atras atenția acest lucru, Chomet ar fi recunoscut acest lucru. Executivul Samsung a răspuns atunci:

Deocamdată, limităm Galaxy AI la ultima generație de dispozitive.

Deci, se pare că Galaxy AI este limitat din alte motive decât limitările hardware. Dar există încă șansa ca software-ul să ajungă pe dispozitivele lansate înainte de 2023, deoarece Chomet a spus “deocamdată”.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • nu cred am 23 ultra și deja am același funci de căutare de la Google.. deci nu cred

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

Folosind Leonardo.Ai: Acesta poate fi, de asemenea, un bun înlocuitor pentru Midjourney

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Smartwatch: Un cadou ideal pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Qualcomm își arată mușchii cu Snapdragon 8 Gen 4: Un cip pentru jocuri grele.

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

Realme GT5 Pro oferă încărcare cu fir de 100W și încărcare wireless de 50W pentru mai puțin de 500 de dolari

Ce mai nou Update de la Google: telefoanele și tabletele Android devin mai mișto ca niciodată