Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru Uite aici!

Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru?Vezi cum este dezasamblat.

OnePlus 12 a apărut în China și deja un vlogger de acolo l-a făcut bucăți. Ne-a arătat ce are telefonul ăsta în el, inclusiv un sistem de răcire mega-cool cu o cameră de aburi imensă.

Videoclipul e făcut de băieții de la WekiHome, e în chineză, dar nu-i bai, că se înțelege și fără să știi limba. Ei au început prin a scoate cartela SIM și apoi au încălzit lipiciul care ținea spatele telefonului lipit.

oneplus 12 dezasamblare

După ce lipiciul s-a topit, au dat jos spatele telefonului. Acolo erau placa de bază și alte chestii importante, ascunse sub un capac de plastic din trei părți, care avea și bobina pentru încărcare fără fir, modulul NFC, luminițele LED și senzorul de lumină ambientală.

Mai departe, datorită vloggerilor, am putut vedea mai bine camerele foto ale telefonului, dintre care cea mai tare era cea principală Sony Lytia 808 de 50 de megapixeli, care avea un design super-fancy. Placa de bază, ca și camera, era făcută din două straturi, cu o folie de cupru specială în jurul procesorului, ca să nu se încingă prea tare.

OnePlus 12 camera de cracire cu aburi

Demontarea telefonului a continuat până când am ajuns la camera de aburi uriașă de sub ecran. Se vede clar că OnePlus a pus mult accent pe răcirea telefonului lor de top 12. Vloggerii au arătat și că erau niște garnituri de cauciuc înăuntru, care făceau telefonul rezistent la apă. Așa a primit telefonul un rating IP65.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Apple încurajează inovația din partea furnizorilor de ecrane

Hisense C1: proiectorul portabil care îți transformă peretele într-un smart TV 4K

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

 iPhone 16 – Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

Cum să te uiți la YouTube fără să te uiți: Google Bard îți face rezumate din videoclipuri.

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Qualcomm își arată mușchii cu Snapdragon 8 Gen 4: Un cip pentru jocuri grele.

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

Viitorul tehnologiei este aici: Rabbit R1, iepurașul inteligent de buzunar