Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

Samsung a prezentat săptămâna trecută noile telefoane Galaxy S24, care vor fi disponibile din 31 ianuarie, dar deja au apărut primele impresii și, ca de fiecare dată, nu sunt toate roz. Există, de asemenea, probleme cu încălzirea hardware-ului, în ciuda suprafeței de răcire de 1,9 ori mai mare, în multe cazuri performanța noului chipset Snapdragon 8 Gen 3 este frânată (în mod surprinzător, acest lucru este mai puțin valabil în cazul Exynos 2400, conform rapoartelor de până acum).

Nu e prima oară când apar astfel de probleme la început, dar nu e nimic grav, pentru că se pot rezolva cu o actualizare de software, pe care Samsung o pregătește deja. Max Jambor de la AllAboutSamsung spune că Samsung va lansa prima actualizare pentru Galaxy S24 pe 23 ianuarie, care va “îmbunătăți performanța și camera foto”.

Actualizarea va fi probabil deja instalată pe telefoanele care vor ajunge la cumpărători după lansare, dar dacă nu, o vei putea descărca imediat ce îți vei porni telefonul.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Performanță Foto de Neegalat: Honor Magic 6 Pro Stabilește Noi Standarde!

Cum să știi când vei muri cu ajutorul unei inteligențe artificiale superioare.

Smartwatch: Un cadou ideal pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Motorola MOTO G73 5G, disponibil în România la un preț avantajos.

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

ASUS dezvăluie data de lansare globală a lui Zenfone 11 Ultra.

Se clarifică, în sfârșit, ce procesor va fi folosit pe telefoanele Galaxy S24 în Europa

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Noile iPad Pro și iPad Air ar putea veni cu ecrane mate și lucioase

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici