ESTE SNAPDRAGON 8 GEN 3 MAI PUȚIN STABIL DECÂT EXYNOS 2400?

SNAPDRAGON 8 GEN 3 MAI PUȚIN STABIL DECÂT EXYNOS 2400?

Chiar dacă Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de baterie mai mare (ceea ce duce la o răcire mai bună), se pare că se epuizează mai repede sub noul cip Snapdragon.

În cel mai recent test de stres 3DMark Solar Bay, Exynos 2400 a prezentat un rezultat impresionant: în micul Galaxy S24 Plus, acesta s-a comportat mai stabil decât Snapdragon 8 Gen 3! Cu alte cuvinte: cel mai recent sistem pe cip (SoC) de la Samsung a obținut un scor mai mare decât cel mai recent și mai puternic siliciu de până acum al Qualcomm. Apropo, testul Solar Bay este similar cu 3DMark Wild Life Extreme, în sensul că supune chipset-ul smartphone-ului la cea mai mare presiune posibilă cu toate procesele centrate pe CPU și GPU.

Un site numit Beartai din Thailanda a împărtășit rezultatele testului pe Twitter. Exynos 2400 a reușit să se mențină mai bine, încetinind până la 64,6% din capacitatea sa reală, în timp ce Snapdragon 8 Gen 3 a reușit doar 48,3%, în ciuda faptului că acest cip nu se afla în Samsung Galaxy S24 Plus, ci în vârful de gamă S24 Ultra, care are o cameră de baterie cu 190% mai mare. Și este ușor de spus că există o diferență semnificativă.

Primele impresii despre Exynos 2400 au fost, de asemenea, bune, când a obținut un scor dublu față de Exynos 2200 în testul de stres 3DMark Wild Life Extreme, la egalitate cu cel mai bun cip actual al Apple, A17 Pro. Dar cum a câștigat Exynos 2400 în comparație? În cazul Samsung Galaxy S24 Plus, tehnologia FOWLP (Fan-out Wafer Level Packaging) a reușit să mențină temperaturile la un nivel mai scăzut, astfel încât a fost mai puțin necesară limitarea performanțelor. Rezistența termică îmbunătățită a dus la îmbunătățirea performanțelor multi-core și, în consecință, a obținut un scor mai mare în cadrul testului.

Cu toate acestea, vom vedea mai multe teste ale cipului propriu Samsung și, prin urmare, imaginea nu este încă clară în ceea ce privește dacă acesta poate avea într-adevăr performanțe mai bune decât Snapdragon 8 Gen 3, dar cel puțin rezultatele inițiale ale testelor sunt promițătoare.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft și Google dau bani cu lopata pe inteligența artificială din Europa

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

Apple pregătește un dispozitiv revoluționar cu ecran pliabil.

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

De acum ChatGPT vă poate citi răspunsurile.

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.

Guvernul SUA dezvăluie: IA, o amenințare mai mare decât armele nucleare?

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

A apărut prima mașină electrică cu baterii de sodiu sub numele JAC Jivej.

Motorola Moto G64 5G – Avanpremiera Tehnologică cu Dimensity 7025

Xiaomi anunță lista dispozitivelor care vor primi HyperOS în 2024

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro