ai-generated-beer-commercial-comp

Inteligența artificială a făcut o reclamă la bere, rezultatul a fost de coșmar

Reclama la bere generată de inteligența artificială este un coșmar halucinant.

De la dezvoltarea rapidă a inteligenței artificiale din ultimii ani, s-a pus din ce în ce mai mult problema modului în care o astfel de tehnologie în evoluție rapidă poate remodela lumea muncii. În special, profesioniștii din industria producției de conținut sunt îngrijorați, temându-se pentru locurile lor de muncă, deoarece stiloul virtual ChatGPT, lansat recent, produce texte umane frumos formulate pe aproape orice subiect pe care programul este rugat să le scrie. Dacă ne uităm la reclama la bere de mai jos, totuși, putem spune că specialiștii în publicitate nu sunt încă în pericol.

Un utilizator Twitter, Armand Domalewski, a cerut inteligenței artificiale să își imagineze și apoi să creeze o reclamă la bere. Nu se știe ce software a folosit creatorul, dar rezultatele sunt destul de interesante: într-o scenă, de exemplu, un grup de prieteni dansează în foc, în alta, butoaiele de bere plutesc în aer și nimeni nu poate atinge sticla de alcool de buze. În plus, în ciuda muzicii de fundal familiare din desenul animat Shrek, starea de spirit a videoclipului este ca și cum ai urmări un film de groază psihedelic deprimant.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este WiFi Direct și cum îl putem utiliza in viața de zi cu zi?

Apple încurajează inovația din partea furnizorilor de ecrane

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.