Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Apple a fost implicată recent într-un mic scandal, atunci când s-a dezvăluit că modelele scumpe iPhone 15 Pro se supraîncălzesc în timpul funcționării. Compania a recunoscut fenomenul, deși a negat că ar exista o cauză hardware, și a lansat apoi o actualizare la iOS 17.0.3 care ar trebui să rezolve problema. Toată această situație l-a determinat pe producătorul Apple să dezvolte un dispozitiv foarte interesant.

Smartphone-ul este fabricat și apoi pus într-o cutie, după care doar viitorul proprietar poate actualiza software-ul, sau cel puțin așa a fost până acum. Jurnalistul Mark Gurman de la Bloomberg înțelege că Apple a dezvoltat un dispozitiv care seamănă cu o placă de inducție, dar în loc să se încarce, acesta actualizează wireless iPhone-ul în timp ce acesta se află încă în cutie. Acest lucru permite ca cel mai recent software să fie livrat pe un smartphone fără ca acesta să fie desfăcut din cutie sau vândut.

Potrivit detaliilor care au scăpat, aparatul va putea să pornească fără fir iPhone-ul, să actualizeze software-ul la cea mai recentă versiune de iOS disponibilă și apoi să îl oprească din nou. Se pare că Apple va începe să instaleze acest dispozitiv în magazinele de marcă înainte de sfârșitul acestui an. Nu vrem să fim paranoici, dar un astfel de instrument ridică întrebarea: ce altceva poți face cu un smartphone oprit, în afară de actualizarea acestuia?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

Piața telefoanelor pliabile a înregistrat un record în trimestrul al treilea, dar Samsung a pierdut.

Utilizatorii de iPhone își pot lua adio pentru totdeauna de la această funcție

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Inteligența artificială, o amenințare pentru sistemul financiar? Ce spun experții lui Janet Yellen

Instagram se schimbă: ce trebuie să știi despre noile filtre, autocolante și Reels

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

Top 10 Telefoane Care Fac Furori pe Piață