Samsung îți oferă mai mult control asupra bateriei telefonului cu One UI 6.1

Samsung îți oferă mai mult control asupra bateriei telefonului cu One UI 6.1

Dacă ai un telefon Samsung, până acum ai avut doar o funcție de protecție a bateriei, care îți oprea încărcarea la 85%. Dar Samsung vine cu mai multe funcții noi, odată cu seria Galaxy S24, care o să fie lansată curând și care o să apară și pe unele modele Galaxy mai vechi, scrie Forbes.

Una dintre funcțiile noi e “protecția de bază”, care îți oprește încărcarea când bateria e plină și nu o reia decât dacă scade sub 95%. Apoi e și “protecția adaptivă”, care îți oprește încărcarea rapidă la 80% și o face mai lentă până la 100%, în funcție de cum folosești tu telefonul.

Și mai e și “protecția maximă”, care îți oprește încărcarea la 80% și nu o mai pornește până când bateria nu scade sub nivelul ăsta. Aceste trei funcții noi îți dau mai mult control asupra bateriei și îți prelungesc durata ei de viață.

Funcția nouă vine doar cu One UI 6.1, care o să apară odată cu Galaxy S24.

După niște scurgeri de informații, se pare că funcția poate fi activată și în One UI 6, dacă descarci aplicația Activity Launcher și alegi opțiunea “batterypro”. Dar funcția nu merge bine încă, așa că probabil o să fie gata abia la următoarea actualizare One UI.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Asus ROG Phone 8 Pro se arată în noi imagini și specificații de ultimă oră.

Microsoft dezvăluie oficial aplicația Windows App care vă oferă acces la orice Windows de oriunde, de la distanță.

Samsung aduce Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy.

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

TOP 8 Cele mai populare modele de mașini electrice.