Ecrane de top la prețuri accesibile? Samsung A35 și A55 răspund provocării!

Ecrane de top la prețuri accesibile? Samsung A35 și A55 răspund provocării!

Știi cum e, dacă vrei ceva top, gen cel mai tare ecran sau camera foto care să te lase cu gura căscată, te uiți la vârfurile de gamă. Dar hei, nu toți avem buget de astronaut, așa că ne uităm la ce e mai bun pe segmentul nostru, nu? Ei bine, dacă ești în căutarea unui ecran care să te facă să uiți de flagship-uri fără să-ți golești contul, Samsung îți vine în ajutor cu două telefoane care sunt pur și simplu wow.

Hai să-ți zic despre Galaxy A35 și A55, care, apropo, sunt deja pe plaiurile mioritice. A35 începe de la 1899 lei (Cadou precomanda: Bratara fitness Samsung Galaxy Fit3), iar Samsung Galaxy A55 de la 2399 lei (Cadou precomanda: Bratara fitness Samsung Galaxy Fit3). DxOMark, ăia care testează ecranele să vezi cât de bune sunt, zice că frații Galaxy aici sunt campioni la categoria lor de preț. A35 e pe primul loc la sub 400 de dolari cu un scor de 134, iar A55 e boss-ul categoriei sub 500 de dolari cu un scor de 141.

Galaxy A55 e o bestie de luminozitate, cu un maxim de 1638 nits. Asta e mai mult decât A54, care se oprește la 1344 nits, și e pe acolo cu Galaxy S23, care are 1600 nits. Plus că la A55 culorile sunt fix cum trebuie, chiar și când soarele e de partea adversă. Și când bagi un video HDR, parcă te uiți la un tablou, nu la un telefon.

Galaxy A35 nu se lasă mai prejos, cu 1620 nits la lumină maximă și, ca și fratele mai mare, e o plăcere să-l privești pe plajă. Dar să știi că s-au plâns unii de atingeri fantomă pe ecran.

Dacă tot am adus vorba, DxOMark a pus și camerele la treabă. A35 e aproape rege și aici, pe locul doi la sub 400 de dolari. A55 e puțin mai în spate, pe 15, dar nu te lăsa păcălit, că face poze și video de te lasă mască când ai lumină bună. În schimb, dacă ești pe întuneric sau ai soarele în față, s-ar putea să nu fie chiar așa de clar. Și dacă ești în mișcare, ai grijă, că s-ar putea să nu prindă totul perfect.

Așa că, dacă ești după un ecran care să te facă să zici “wow” și să nu simți că ai dat banii degeaba, Galaxy A35 și A55 sunt telefoanele tale. Și cine știe, poate te conving să lași deoparte gândul la flagship-uri, măcar pentru moment.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Atenție la bug-ul care vă poate infecta telefonul Android fără să știți – ce trebuie să faceți.

Spotify ajunge la o jumătate de miliard de utilizatori

In 2024 vin televiozarele LG OLED TV cu suport VRR de 144Hz?

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Top 3 Cele mai bune smartphone-uri Android in 2023

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața