Sonos ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.

Sonos și Sonance ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.

Sonos este unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio, care ne-a obișnuit cu difuzoare de calitate și de design. Anul trecut, ne-a surprins cu o nouă generație de difuzoare și cu o boxă portabilă, care ne permite să ne luăm muzica preferată oriunde. Anul acesta, ne-a pregătit o altă noutate: difuzorul de tavan 2024 de 8 inci, care face parte din gama Sonos Architectural de difuzoare pasive.

Ce are așa special acest difuzor? Ei bine, în primul rând, este foarte mare. Are 8 inci în diametru, ceea ce înseamnă că oferă un sunet mai puternic, mai clar și mai echilibrat decât alte difuzoare de tavan. În al doilea rând, este foarte discret. Se potrivește perfect în orice decor, fără să atragă atenția asupra lui. Poți să-l instalezi în casa ta, dacă vrei să ai o experiență audio de cinema, sau în spațiul tău comercial, dacă vrei să oferi clienților tăi o atmosferă plăcută și relaxantă.

sonos 2

Difuzorul de tavan 2024 este rezultatul colaborării dintre Sonos și Sonance, o altă firmă de renume în domeniul audio. Cei doi parteneri au lucrat împreună pentru a crea un difuzor care să aibă cele mai bune componente și performanțe. Așa se face că difuzorul are un woofer mare, care asigură un bas profund și puternic, un motor special, care oferă un sunet mediu plăcut și clar, și un tweeter și un driver de undă, care oferă un sunet înalt curat și natural. Toate acestea fac ca difuzorul să aibă o scenă sonoră largă și impresionantă, care te face să te simți ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii.

Pentru a beneficia la maxim de difuzorul de tavan 2024, ai nevoie și de un amplificator Sonos Amp, care îți permite să controlezi și să personalizezi sunetul. Amplificatorul îți oferă și alte avantaje, cum ar fi protecția împotriva supratensiunilor, reglajul Trueplay, care adaptează sunetul la condițiile camerei, și integrarea cu ecosistemul Sonos, care îți permite să accesezi toate serviciile de streaming, să folosești Apple AirPlay 2 și să creezi un sistem multi-room, cu care poți asculta aceeași muzică în toate camerele, pe toate dispozitivele Sonos conectate.

sonos

Difuzorul de tavan Sonos si Sonance 2024 va fi disponibil incepand cu aceasta primavara la prețul de 3440 lei pentru o pereche.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Atenție la acest Power Bank Lenovo, e periculos și se vinde și la noi!

Review Apple Vision Pro și videoclip de unboxing înainte de lansare oficială.

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

 Samsung Galaxy S24 primește update-ul mult așteptat, care le face telefoanele și mai bune

Ce este Wi-Fi 7? Va aduce o nouă eră de streaming? Ghid Complet.

Compania lui Elon Musk a primit acordul de a implanta cipuri în creierul oamenilor

Samsung a ales un nou design pentru Galaxy S24 Ultra. Vezi despre ce e vorba!

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

Samsung îți oferă mai mult control asupra bateriei telefonului cu One UI 6.1

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.