Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

Sony nu se lasă mai prejos când vine vorba de inovație. În ultimul timp, au scos tot felul de brevete care arată că se gândesc la viitorul gamingului. Dar nu numai la controlerul PS, ci și la alte părți ale corpului nostru. Da, ați auzit bine, Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele!

TweakTown ne-a spus despre ultima lor idee, care pare cam ciudată la prima vedere, dar are și ea rostul ei. E vorba de un controler pe care îl poți mișca cu piciorul, ca și cum ai juca fotbal. Controlerul e de fapt o bilă mare, care are înăuntru niște senzori sofisticați, cum ar fi un accelerometru și un giroscop. E cam ca la mouse-urile alea vechi, cu bilă, dar mult mai avansat. Și se pare că poți controla bila cu un singur picior, dacă ești priceput.

sony patents foot controller with trackball for playstation vr gaming

Pentru cine e făcut acest controler bizar? Sony l-a gândit special pentru jocurile VR, ca să ne simțim și mai mult ca și cum am fi acolo. Pentru cei care nu au loc să se miște prin casă când se joacă VR, ar putea fi o soluție bună să simuleze mișcarea.

Noi suntem obișnuiți să apăsăm butoane cu mâinile când ne jucăm, dar nu e singura variantă. La jocurile de mașini, poți folosi și pedala, de exemplu. Sony vrea să ne dea mai multe opțiuni și să ne lase să folosim și picioarele. Dar nu vă entuziasmați prea tare, că deocamdată e doar un brevet, nu e sigur că o să se și facă. V-ar plăcea să aveți așa ceva?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google își consolidează securitatea Android cu ajutorul inteligenței artificiale

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Alertă pentru Proprietarii de Tesla: Vulnerabilitatea Care Vă Poate Lăsa Fără Mașină!

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

Samsung ajută sute de milioane de oameni să își găsească dispozitivele dispărute

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Android 15 – Inovații și Funcționalități Restaurate