A SOSIT O ACTUALIZARE UTILĂ PENTRU CHROME

A sosit o actualizare utilă pentru Chrome

A sosit o actualizare utilă pentru Chrome, de care se pot bucura deocamdată utilizatorii de Android și PC.

Oferta Emag

Chrome pentru Android afișează acum sugestii de căutare populare în bara URL, accelerând procesul de căutare. Utilizatorii de iOS vor beneficia de noua funcție în cursul acestui an.

Google Chrome updates new

De asemenea, pentru utilizatorii de Android este disponibilă și funcția Touch to Search, care poate căuta pe baza subiectului selectat, iar Chrome pentru iOS va afișa acum 10 sugestii în bara URL în loc de 6.

Browserul pentru desktop a primit o interfață de descărcare reproiectată, iar indicatorul de descărcare a fost schimbat cu un cerc animat, care de data aceasta dispare atunci când descărcarea este finalizată. Noul meniu afișează toate fișierele descărcate în ultimele 24 de ore, cu opțiuni de deschidere a dosarului care conține fișierul, de oprire/reluare, de repornire sau de anulare.

Chrome downloads update 1

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Ecranul OLED rulabil de la Samsung tocmai a fost prezentat.