Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

GSMArena a vrut să își facă canalul YouTube mai interesant. Sigur, ei încă vor să testeze cele mai noi gadgeturi și să ne spună ce se mai întâmplă în lumea tehnologiei, dar au zis că e bine să ne uităm și în trecut, să vedem de unde am plecat și cum am ajuns aici. Așa că au făcut un videoclip de 15 minute, în care ne arată 40 de telefoane cu cameră foto care au făcut istorie în ultimii 25 de ani.

Videoclipul ne arată cum au progresat camerele foto de pe telefoane și smartphone-uri. Totul a început la începutul anilor 2000, cu Kyocera VP-210, și a continuat cu lupta pentru mai mulți megapixeli, apariția stabilizării optice a imaginii, creșterea dimensiunii senzorilor și diversificarea lentilelor. Camerele foto de pe telefoane au devenit, fără doar și poate, un criteriu esențial pentru cei care își aleg un telefon, pentru că le permit să imortalizeze momente și amintiri frumoase.

Videoclipul e în engleză, dar nu e nevoie (neapărat) să știi limba ca să te bucuri de el, pentru că pozele spun mai mult decât cuvintele în majoritatea cazurilor. E posibil să recunoști unele dintre cele 40 de telefoane prezentate și descrise pe scurt aici, poate chiar le-ai avut și tu. Nu e nicio rușine să te emoționezi puțin, dar nu uita să ne spui care dintre aceste telefoane le-ai avut și care ți-a plăcut cel mai mult!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Seria Redmi Note 13 5G a sosit! Iată Specificațiile si prețul.

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Mașinile inteligente: o inovație periculoasă pentru siguranța și intimitatea ta

Chipset Snapdragon 8 Gen 3: Cel mai nou și mai puternic procesor mobil de la Qualcomm

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

In 2024 vin televiozarele LG OLED TV cu suport VRR de 144Hz?

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

La revedere, modul Avion!