iPhone 16 - Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

 iPhone 16 – Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

Așa cum era de așteptat, lansarea seriei iPhone 16 e încă pe hold, dar deja internetul e plin de scurgeri și zvonuri care ne dau de înțeles că designul va avea câteva twist-uri. Ultima scurgere, care vine de la binecunoscutul Sonny Dickson, ne confirmă niște bănuieli pe care le aveam despre cum o să arate noile gadgeturi.

Dickson a aruncat pe net manechinele pentru toate cele patru modele iPhone 16 și, ca să fie treaba completă, a făcut-o la doar o zi după ce a postat niște presupuse carcase transparente pentru iPhone 16 și varianta Plus.

Dacă ne uităm la manechine, putem să ne facem o idee despre cum o să fie butoanele, porturile camerei și, în general, dimensiunile relative ale modelelor. Se pare că butoanele de volum și un nou buton de acțiune o să fie pe partea stângă, ceea ce înseamnă că zvonurile despre adio comutator Mute s-ar putea să fie adevărate.

GKSRmSzaMAAyFEp scaled 1

Pe partea dreaptă, pe lângă butonul de power, e un buton lung și misterios care ar putea fi ori pentru camera, ori tava SIM. Cât despre dimensiuni, se zvonește că iPhone 16 Pro e puțin mai mare decât iPhone 16, iar Pro Max e mai mare decât Plus, dar nu punem mâna în foc pentru asta.

GKSRmSzbYAA5b8m scaled 1

Și să nu uităm de bump-urile camerei – se pare că iPhone 16 și Plus o să vină cu un design nou, inspirat de la iPhone X, în timp ce Pro și Pro Max rămân cu designul pătrat de anul trecut, dar cu o aranjare diferită a camerelor.

Deci, dacă scurgerile astea sunt pe bune, iPhone 16 promite să aducă niște schimbări interesante. Să vedem dacă o să fie pe gustul tuturor sau o să fie doar un alt motiv de ceartă între fanii Apple.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

Red Magic 9 Pro și Pro+: cele mai puternice telefoane de gaming de pe piață.

Cum arată Luxeed S9 răspunsul Huawei la Tesla Model Y.

Seria Vivo X100 a fost lansat pe piața globală.

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

Un cip nou pentru dispozitivele XR, rezultatul unei colaborări între Samsung, Google și Qualcomm

Hisense C1: proiectorul portabil care îți transformă peretele într-un smart TV 4K

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Xiaomi 14 Ultra vrea să-l bată pe Galaxy S24 Ultra, dar are șanse?

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Va fi Xiaomi MI TV Box S 4K Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.