YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

YouTube a introdus două funcții noi care folosesc inteligența artificială pentru a-ți permite să faci muzică ca un profesionist.

YouTube a lansat câteva servicii noi experimentale. Una dintre ele este Dream Track, care face parte din YouTube Shorts, o colecție de videoclipuri scurte. Cu Dream Track, poți crea piese audio de până la 30 de secunde, în care inteligența artificială generează muzică cu vocile unor artiști celebri.

Engadget scrie că, deși mulți muzicieni ar fi reticenți să își împrumute vocile pentru a antrena un sistem de inteligență artificială, fără să primească nimic în schimb, platforma a reușit să obțină acordul a nouă nume mari din industria muzicală. Printre ei se numără John Legend, Troye Sivan, CharliXCX și T-Pain.

Nu e greu de folosit: când vrei să creezi o piesă, trebuie doar să introduci o idee în inteligența artificială și să alegi artistul care vrei să îți cânte creația.

Charlie Puth și T-Pain au făcut deja câteva exemple pentru a te inspira.

O altă funcție nouă bazată pe inteligență artificială este Music AI Tools, pe care YouTube a dezvoltat-o împreună cu o companie numită Music AI Incubator. Cu această funcție, poți face lucruri uimitoare, cum ar fi să creezi riff-uri de chitară dintr-o simplă fredonare, sau să transformi un cântec pop într-un hit reggaeton.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Samsung Galaxy A15, un telefon nou și accesibil care va beneficia de cinci ani de actualizări.

Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Motorola îți arată cum va arăta viitorul smartphone-urilor: un telefon care se înfășoară la mână

Top 10 Telefoane Care Fac Furori pe Piață

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el