YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

YouTube a introdus două funcții noi care folosesc inteligența artificială pentru a-ți permite să faci muzică ca un profesionist.

Oferta Emag

YouTube a lansat câteva servicii noi experimentale. Una dintre ele este Dream Track, care face parte din YouTube Shorts, o colecție de videoclipuri scurte. Cu Dream Track, poți crea piese audio de până la 30 de secunde, în care inteligența artificială generează muzică cu vocile unor artiști celebri.

Engadget scrie că, deși mulți muzicieni ar fi reticenți să își împrumute vocile pentru a antrena un sistem de inteligență artificială, fără să primească nimic în schimb, platforma a reușit să obțină acordul a nouă nume mari din industria muzicală. Printre ei se numără John Legend, Troye Sivan, CharliXCX și T-Pain.

Nu e greu de folosit: când vrei să creezi o piesă, trebuie doar să introduci o idee în inteligența artificială și să alegi artistul care vrei să îți cânte creația.

Charlie Puth și T-Pain au făcut deja câteva exemple pentru a te inspira.

O altă funcție nouă bazată pe inteligență artificială este Music AI Tools, pe care YouTube a dezvoltat-o împreună cu o companie numită Music AI Incubator. Cu această funcție, poți face lucruri uimitoare, cum ar fi să creezi riff-uri de chitară dintr-o simplă fredonare, sau să transformi un cântec pop într-un hit reggaeton.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.