Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Dacă ai un Phone (2) de la Nothing Tech, ai motive de bucurie. Compania tocmai a lansat actualizarea Nothing OS 2.5, care aduce noutăți interesante pentru telefonul tău. Această versiune este bazată pe Android 14, cel mai nou sistem de operare de la Google.

Ce aduce nou Nothing OS 2.5?

În primul rând, o serie de widget-uri noi, care îți permit să accesezi rapid diferite funcții și informații. De exemplu, poți să îți vezi pașii făcuți într-o zi, să asculți muzica preferată sau să afli cât timp ai petrecut pe ecran. Widget-urile se potrivesc perfect cu designul minimalist și elegant al interfeței Glyph, care a primit și ea câteva îmbunătățiri.

De asemenea, Nothing OS 2.5 îți oferă mai multe opțiuni de personalizare pentru ecranul de pornire și ecranul de blocare. Poți să schimbi culorile, fonturile și iconițele după cum îți place. Poți să folosești și un nou gest de dublă atingere pe butonul de pornire, care îți permite să deschizi orice funcție vrei tu. De exemplu, poți să deschizi camera, agenda sau aplicația ta preferată.

O altă noutate este integrarea Glyph Progress în Google Calendar. Acesta este un sistem inteligent care îți monitorizează activitățile și îți oferă sfaturi și feedback pentru a îți îmbunătăți productivitatea și starea de bine. De exemplu, îți poate spune când să iei o pauză, când să bei apă sau când să faci mișcare. Glyph Progress funcționează și din ecranul de blocare, unde poți să vezi și să controlezi temporizatorul Glyph, care îți ajută să te concentrezi pe sarcinile importante.

nothing os 2.5

Dacă ai un dispozitiv Nothing Phone 2 si ești curios să încerci Nothing OS 2.5, tot ce trebuie să faci este să intri în Setări > Sistem > Actualizare sistem și să verifici dacă actualizarea este disponibilă pentru tine. Dacă nu, nu îți face griji, actualizarea se face treptat și va ajunge la toți utilizatorii în câteva zile. Iar dacă ai un Phone (1), vei avea și tu ocazia să testezi Nothing OS 2.5 în curând, pentru că Nothing Tech a anunțat că va lansa o versiune beta deschisă în această lună.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Stai liniștit că update-ul a fost anulat și nu spune nimeni nimic, își lasă utilizatorii în ceață, nu dau doi bani, citeștele forumurile să vezi ce zic oamenii, posturile critice sunt șterse, tipic comunist în stil chinezesc….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Un om cu cipul lui Musk(Neuralink) în cap face minuni: controlează un mouse cu gândul

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Android 15 promite localizarea smartphone-urilor chiar și când sunt oprite

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție