Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Dacă ai un Phone (2) de la Nothing Tech, ai motive de bucurie. Compania tocmai a lansat actualizarea Nothing OS 2.5, care aduce noutăți interesante pentru telefonul tău. Această versiune este bazată pe Android 14, cel mai nou sistem de operare de la Google.

Ce aduce nou Nothing OS 2.5?

În primul rând, o serie de widget-uri noi, care îți permit să accesezi rapid diferite funcții și informații. De exemplu, poți să îți vezi pașii făcuți într-o zi, să asculți muzica preferată sau să afli cât timp ai petrecut pe ecran. Widget-urile se potrivesc perfect cu designul minimalist și elegant al interfeței Glyph, care a primit și ea câteva îmbunătățiri.

De asemenea, Nothing OS 2.5 îți oferă mai multe opțiuni de personalizare pentru ecranul de pornire și ecranul de blocare. Poți să schimbi culorile, fonturile și iconițele după cum îți place. Poți să folosești și un nou gest de dublă atingere pe butonul de pornire, care îți permite să deschizi orice funcție vrei tu. De exemplu, poți să deschizi camera, agenda sau aplicația ta preferată.

O altă noutate este integrarea Glyph Progress în Google Calendar. Acesta este un sistem inteligent care îți monitorizează activitățile și îți oferă sfaturi și feedback pentru a îți îmbunătăți productivitatea și starea de bine. De exemplu, îți poate spune când să iei o pauză, când să bei apă sau când să faci mișcare. Glyph Progress funcționează și din ecranul de blocare, unde poți să vezi și să controlezi temporizatorul Glyph, care îți ajută să te concentrezi pe sarcinile importante.

nothing os 2.5

Dacă ai un dispozitiv Nothing Phone 2 si ești curios să încerci Nothing OS 2.5, tot ce trebuie să faci este să intri în Setări > Sistem > Actualizare sistem și să verifici dacă actualizarea este disponibilă pentru tine. Dacă nu, nu îți face griji, actualizarea se face treptat și va ajunge la toți utilizatorii în câteva zile. Iar dacă ai un Phone (1), vei avea și tu ocazia să testezi Nothing OS 2.5 în curând, pentru că Nothing Tech a anunțat că va lansa o versiune beta deschisă în această lună.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Stai liniștit că update-ul a fost anulat și nu spune nimeni nimic, își lasă utilizatorii în ceață, nu dau doi bani, citeștele forumurile să vezi ce zic oamenii, posturile critice sunt șterse, tipic comunist în stil chinezesc….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

iPhone 16 Pro ar putea veni cu ecran mai mare decât predecesorii săi

Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Honor Magic 6 Pro a ajuns in Romania.Pret si disponibilitate

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Apple se pare că plănuiește să lanseze căștile Vision Pro în martie 2024