ASUS dezvăluie data de lansare globală a lui Zenfone 11 Ultra.

ASUS dezvăluie data de lansare globală a lui Zenfone 11 Ultra.

ASUS nu s-a grăbit să scoată telefoane mari în seria Zenfone, dar anul ăsta pare să schimbe strategia. Deja au apărut multe informații despre Zenfone 11 Ultra, care ar fi de fapt un ROG Phone 8 Pro cu alt nume. Și acum, ASUS a anunțat oficial că Zenfone 11 Ultra va fi lansat pe 14 martie în toată lumea.

ASUS a pus pe site-ul lor trei ore diferite pentru evenimentul de lansare a Zenfone 11 Ultra – Taipei, Berlin și New York. Asta ar putea însemna că telefonul va fi disponibil pe aceste trei piețe, la fel ca ROG Phone 8. Dar nu e sigur, așa că mai bine așteptăm să vedem.

Zenfone 11 Ultra ar trebui să vină în cinci culori – Negru Etern, Gri Cețos, Maro Deșert, Albastru Orizont și Verde Vegetal. Dacă te uiți la pozele care au scăpat pe net, vezi că e cam la fel ca ROG Phone 8, doar că are un aspect mai simplu. Cu designul ăsta, Zenfone 11 Ultra ar putea să-i atragă pe cei care vor un telefon normal, nu unul de jocuri. Dar asta nu înseamnă că nu e un telefon puternic, ba dimpotrivă, Zenfone 11 Ultra ar putea să fie în topul recomandărilor.

După cum spune o fișă tehnică care a ajuns pe internet, Zenfone 11 Ultra are un ecran AMOLED de 6,78 inci, 2400 x 1080, care se adaptează la ce faci tu pe el și poate ajunge până la 144 Hz la unele jocuri. La interior, are un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, cu până la 16 GB de RAM LPDDR5X și până la 512 GB de spațiu UFS 4.0.

La capitolul camere foto, Zenfone 11 Ultra se laudă cu o cameră principală de 50 de megapixeli cu OIS gimbal, care e de la Sony și se mișcă în toate direcțiile, o cameră ultra-wide de 13 megapixeli, care prinde un unghi de 120 de grade, și o cameră telefoto de 32 de megapixeli, care are OIS și zoom optic 3x. Pe față, are o cameră de 32 de megapixeli cu senzor RGBW, care captează mai bine culorile și lumina.

Alte specificații includ o baterie de 5500mAh, care se încarcă rapid cu 65W și wireless cu 15W. Zenfone 11 Ultra are și mufă de căști de 3,5 mm și difuzoare stereo duble.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

Apple lucrează la o nouă tehnologie a bateriilor pentru a crește durata de viață a acestora și viteza de încărcare.

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra

Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Apple Cedează în Fața Legii UE: Fortnite Se Întoarce pe iOS

LISTA DE DORINȚE XIAOMI SMART BAND 9: TOATE CARACTERISTICILE PE CARE AS VREA SĂ LE VĂD