S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Este prezentat procesorul high-end Dimensity 9300, care a doborât recent un record pe AnTuTu.

Dimensity 9300 se bazează pe tehnologia de fabricație TSMC de a treia generație pe 4 nanometri. Nucleul principal este Cortex X4 care rulează la 3,25 GHz, cu trei nuclee Cortex X4 care rulează la 2,85 GHz, iar celelalte 4 nuclee sunt Cortex A720 care rulează la 2,0 GHz.

În comparație cu predecesorul său, se așteaptă ca noul cip să ofere o îmbunătățire de 15 % în ceea ce privește performanța single-core și de 40 % în ceea ce privește performanța multi-core.

Acceleratorul grafic este Immortalis G720, care are performanțe cu 46% mai bune folosind ray tracing accelerat hardware decât generația anterioară.

Dimensity 9300 suportă tehnologia de ray tracing accelerat hardware și tehnologia de randare cu rată variabilă. Producătorul colaborează cu dezvoltatorii de jocuri pentru a optimiza ray tracing-ul în jocurile lor pentru o experiență mai bună. Cipul include, de asemenea, APU 790 pentru sarcini AI.

Dimensity 9300 specificatii

9300 este capabil să controleze un afișaj cu rezoluție WQHD la o viteză de până la 180 de hertzi și 120 de hertzi în 4K. În ceea ce privește camerele, acesta suportă senzori de până la 320 de megapixeli și poate gestiona videoclipuri HDR continue până la 4K 60 FPS și 4K 30 FPS în modul de tip film. Procesorul de imagine este o unitate Imagiq 900. Ultra HDR, care vine cu Android 14, poate fi, de asemenea, gestionat de cip.

În ceea ce privește hardware-ul, sunt suportate memoria LPDDR5T și tehnologia de stocare UFS 4, iar datorită Xtra Range, dispozitivul este capabil de un Wi-Fi 7 mai bun pe distanțe mai mari. Cipul poate gestiona 5G sub 6 GHz și mmWave, dar are și 4×4 MIMO și Bluetooth 5.4.

Viitoarea serie vivo X100 vine cu Dimensity 9300.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Cum să îți dai seama dacă ai spyware pe telefonul tău mobil. Sfaturi și exemple practice.

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Apple TV Debutează pe Dispozitivele Android

Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Amazon pregătește un monstru de inteligență artificială: Olympus!

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Galaxy S24, telefonul care îți cere bani în fiecare lună. Ce se întâmplă dacă refuzi să plătești?

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

A apărut un noua platforma de generator de texte și imagini AI în România