De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Ai instalat cea mai recentă actualizare de securitate de la Microsoft? Dacă nu, ar trebui să o faci cât mai curând posibil. De ce? Pentru că actualizarea din noiembrie rezolvă 63 de vulnerabilități care îți pot pune în pericol sistemul și datele. Nu glumesc, sunt serios.

Ce fel de vulnerabilități? Ei bine, unele dintre ele sunt critice, adică pot permite atacatorilor să preia controlul asupra calculatorului tău, să îți fure informații personale sau să îți instaleze programe malițioase. Altele sunt importante, adică pot afecta funcționarea normală a sistemului sau a aplicațiilor. Și nu este vorba doar de Windows, ci și de suita Office și de browserul Edge, care sunt folosite de mulți dintre noi.

Câte vulnerabilități sunt în fiecare versiune de Windows? Iată o listă cu numărul lor, în funcție de versiunea pe care o ai: – potrivit ghacks

  • Windows 10 22H2: 25 de vulnerabilități – 2 critice, 23 importante;
  • Windows 11 22H2: 29 de vulnerabilități – 2 critice, 28 importante;
  • Windows 11 23H2: 29 de vulnerabilități – 2 critice, 27 importante.

Dacă ai prima versiune a Windows 11, 21H2, sau orice versiune mai veche de Windows 10, mai veche de 22H2, am o veste proastă pentru tine. Aceste versiuni nu mai sunt susținute de Microsoft și nu vor primi nicio actualizare de securitate. Asta înseamnă că ești vulnerabil la toate amenințările care există. Singura soluție este să îți actualizezi Windows la o versiune mai nouă, care este încă protejată.

Cum poți să îți actualizezi Windows? E foarte simplu. Trebuie doar să intri în meniul Windows Update din tabloul de bord și să verifici dacă există actualizări disponibile. Dacă da, le poți descărca și instala cu un singur clic. Dar nu uita să îți salvezi munca înainte, pentru că actualizarea va necesita o repornire a calculatorului. Și nu îți face griji pentru programele pe care le folosești, cum ar fi Office sau Edge. Ele se vor actualiza singure în mod implicit, dacă nu ai dezactivat această funcție.

Sper că ți-am fost de folos și că te-am convins să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil. Este pentru binele tău și al calculatorului tău. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să îmi scrii un comentariu mai jos. Îți mulțumesc pentru atenție și îți doresc o zi excelentă! 😊

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Da,actualizam Windows 11 23H2,apoi după,cei care au placa de sunet dedicata de la asus,xonar,în speță,puteri să vă luați adio,sistemul nu o mai detectează!😜😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

Guvernul SUA dezvăluie: IA, o amenințare mai mare decât armele nucleare?

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

Xiaomi Watch 2, scos la vânzare înainte de lansare. Ce diferențe sunt față de Pro?

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?