Ce ne rezervă AirPods 4: design modern, carcasă inteligentă șI sunet de calitate

Ce ne rezervă AirPods 4: design modern, carcasă inteligentă șI sunet de calitate

Anul viitor, Apple ne va surprinde cu AirPods 4, cea mai nouă generație de căști wireless, care vin cu o serie de noutăți interesante. Așa ne anunță Mark Gurman, unul dintre cei mai bine informați jurnaliști de la Bloomberg, în newsletter-ul său Power On.

AirPods 4 vor avea două variante, una mai accesibilă și una mai performantă, care vor înlocui AirPods 3 și AirPods 2, pe care Apple le va scoate treptat de pe piață. Motivul este că AirPods 2 și AirPods 3 seamănă prea mult ca aspect, ceea ce creează confuzie în rândul clienților și le face să opteze pentru modelul mai ieftin, fără să țină cont de diferențele de calitate.

AirPods 4 vor elimina această problemă, oferind un design diferit și mai atractiv. Gurman ne-a arătat deja cum arată noile căști în octombrie. Ele vor fi mai scurte și mai rotunjite, asemănătoare cu AirPods Pro, dar fără dopurile de silicon care se introduc în ureche. Se pare că Apple a reușit să îmbunătățească potrivirea căștilor, astfel încât să nu alunece sau să cadă.

Carcasa va fi și ea schimbată, având difuzoare integrate pentru a emite sunete atunci când folosim funcția Find My, care ne ajută să găsim căștile pierdute. De asemenea, carcasa va avea un port USB-C, mai rapid și mai universal decât portul Lightning.

Varianta premium a AirPods 4 va avea ca principal atu anularea activă a zgomotului (ANC), o tehnologie care reduce sunetele exterioare și ne permite să ne bucurăm de muzică sau de apeluri în liniște. Până acum, această funcție era disponibilă doar la AirPods Pro, care sunt mai scumpe. Acum, Apple vrea să o aducă și la AirPods 4, la un preț mai mic.

O altă noutate pe care Apple o pregătește pentru AirPods 4 este funcționalitatea de aparat auditiv. Prin intermediul unei actualizări de software, care va fi lansată la sfârșitul lui 2024, AirPods 4 vor putea să amplifice sunetul pentru persoanele cu pierderi de auz, fără să fie nevoie de o prescripție medicală. Această opțiune a fost aprobată de FDA în 2022, deschizând posibilitatea ca Apple să ofere AirPods 4 ca o alternativă la aparatele auditive tradiționale. Mai mult, Apple va oferi și teste de auz, care vor detecta dacă utilizatorii de AirPods 4 au probleme cu auzul.

AirPods 4 vor fi prezentate în 2024, probabil în septembrie, odată cu noile iPhone-uri. Apple va lansa și o versiune nouă de AirPods Max, căștile over-ear, care vor avea doar câteva modificări estetice, cum ar fi culori noi și un port USB-C.

AirPods Pro, cele mai sofisticate căști de la Apple, vor primi o actualizare abia în 2025, când vor avea un design mai confortabil și un cip mai puternic.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

Samsung SmartThings: cheia pentru casa noastră inteligentă

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

OnePlus 12, telefonul care te va lăsa fără cuvinte: Ecran de vis, procesor de rachetă și cameră de extratereștri 🚀👽

[Video]Rușii au o pelerină magică care îi face invizibili pe soldați

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Primele imagini reale cu telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra.

TOP 3 Cele mai bune amplificatoare wifi în 2023