Huawei și BAIC: Revoluția Auto Electrică Începe în Aprilie.

Huawei și BAIC: Revoluția Auto Electrică Începe în Aprilie.

Așteptările sunt în creștere odată cu apropierea lansării primului vehicul născut din colaborarea dintre Huawei și BAIC. Parteneriatul promite să aducă o revoluție în segmentul mașinilor electrice premium din China, prin introducerea unui sedan executiv de clasă, care va fi dezvăluit la prestigiosul Salon Auto de la Beijing în luna aprilie. Acest eveniment, care revine după o pauză forțată în 2022 cauzată de pandemia COVID-19, este așteptat cu nerăbdare de entuziaștii auto.

BAIC se laudă cu o tradiție îndelungată în industria auto, iar expertiza tehnologică a Huawei în domeniul conectivității, funcțiilor inteligente și software-ului avansat, plus soluțiile lor inovatoare pentru propulsia electrică, promit să redefinească experiența de condus a unui EV. Desigur, aceasta este o afirmație îndrăzneață, dar una obișnuită în rândul producătorilor la lansarea unui nou model.

Se zvonește că noul brand, care ar putea purta numele “Xiangjie”, alege un joc de cuvinte intrigant – “Xiang” sugerează plăcerea sau savurarea, iar “Jie” evocă ideea de imperiu sau lux. Împreună, aceste cuvinte pot transmite mesajul “Savurați noua eră” sau chiar “Savurați luxul”.

Modelul care va marca debutul, numit temporar Jie Pai (sau X4), este un sedan executiv destinat să cucerească piața premium. Cu un preț estimat între 300.000 și 500.000 RMB (aproximativ 38.900 – 64.810 euro), acest atractiv EV este proiectat să concureze cu mărcile de lux consacrate. Rapoartele preliminare vorbesc despre un interior generos și un design futurist, îmbogățit cu funcții inteligente dezvoltate de Huawei.

BAIC BluePark, divizia de vehicule electrice a BAIC, a anunțat că ambițiile mărcii Xiangjie nu se opresc la granițele Chinei. Compania are planuri mari de expansiune, vizând construirea unei rețele de distribuție și servicii în Europa și Asia până în 2024, demonstrând astfel aspirațiile sale globale. Este posibil ca, odată cu intrarea pe piața europeană, marca să fie redenumită STELATO.

Planurile îndrăznețe de producție ale parteneriatului au stârnit un interes crescut în industrie. Cu o capacitate de producție anuală de 300.000 de vehicule și obiective de vânzări de peste 10.000 de unități pe lună pentru primul model, această inițiativă are potențialul de a schimba fața segmentului vehiculelor electrice premium, dacă își va îndeplini promisiunile.

Huawei nu se limitează la a furniza doar componente tehnologice avansate; modelul său de parteneriat “Zhixuan” implică o colaborare strânsă cu BAIC în procesul de dezvoltare. Această abordare a dat roade în trecut, cum ar fi cazul modelului Arcfox α-S, echipat cu tehnologia Huawei Inside. Cu lansarea noului brand, se așteaptă ca această integrare tehnologică să atingă noi niveluri de excelență.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată Samsung Galaxy S24 Ultra în realitate? Primele imagini cu ecranul aprins, dezvăluite.

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

Figure 01: Un pas uriaș înainte în fabricarea roboților

Producția Apple AirTag 2 a fost amânată.

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

De ce merită să treceți la SSD NVMe? Experții răspund.

Bard AI se mută în Google Messages.

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.