Samsung-Galaxy-S23

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

Samsung a făcut multe pentru a stimula vânzările seriei Galaxy S, nu în ultimul rând prin faptul că a adus în acest an câteva telefoane destul de bune în segmentul de vârf. Și chiar se pare că toată munca depusă dă roade, deoarece se pare că dispozitivele de top din acest an se vând mult mai bine decât modelele Galaxy S22 de anul trecut.

Potrivit celor mai recente informații, există unele locuri la nivel global unde s-au vândut acum aproape de două ori mai multe Galaxy S23 decât Galaxy S22 în urmă cu un an. Acum este destul de sigur să spunem că managementul Samsung poate sta liniștit văzând cifrele de vânzări, poate chiar depășindu-și așteptările cu noile SGS-uri, care se ridică vertiginos. Desigur, dispozitivele nu sunt la nivelul iPhone-urilor, iar Galaxy S23 nu este cea mai populară serie sub numele Galaxy S, dar se pare că au reușit să se redreseze din fundul sacului.

Vânzările de Galaxy S21 și Galaxy S22 au fost foarte slabe, chiar dacă Samsung a oferit uneori promoții destul de mari la telefoane pentru a stimula vânzările. Nu lipsesc nici acum programele de stimulare a cererii și diversele promoții, dar cel puțin acum nu mai sunt considerate inutile.

samsung galaxy s23 ultra

Deja după precomenzile și prima săptămână de vânzări, s-a putut vedea că seria Galaxy S23 a fost un succes, iar oamenii nu se tem să plătească chiar și prețul mai mare pentru ea – pentru că au existat modele mai scumpe. În februarie, s-a raportat că au fost comandate cu 60% mai multe modele noi decât în urmă cu un an. Iar diferența pare să fi persistat de atunci.

Seria Galaxy S23 s-a vândut până acum de 1,7 ori mai multe unități în regiunea Americii Latine decât seria Galaxy S22 în aceeași perioadă. În Europa, au fost vândute cu aproximativ 50% mai multe dispozitive de top din acest an decât cele de anul trecut, iar situația ar trebui să fie foarte asemănătoare în Orientul Mijlociu, unde s-a înregistrat o creștere de aproximativ 1,5 ori. În India, Samsung a reușit să depășească Xiaomi pentru a recâștiga poziția de lider de piață după o lungă perioadă de timp, ajutată, printre altele, de o creștere de aproximativ 40 de procente a vânzărilor Galaxy S în țara în curs de dezvoltare.

În Coreea de Sud, seria Galaxy S23 a atins pragul de 1 milion de unități în urmă cu un an, mai repede decât a făcut-o Galaxy S22 în urmă cu un an. Iar veștile bune nu se opresc aici, Samsung fiind deosebit de mulțumită de ritmul în care se vinde Galaxy S23.

Potrivit datelor disponibile, Samsung vinde de trei ori mai multe exemplare din cei mai scumpi membri ai seriei Galaxy S23 decât din modelele mai ieftine. Galaxy S23 Ultra reprezintă 60% din vânzări, în timp ce Galaxy S23 de bază și SGS23+ reprezintă, de asemenea, aproximativ 20% din totalul vânzărilor.

Procentele de vânzări s-au schimbat în mod interesant. Pe lângă succesul exploziv al Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 are performanțe semnificativ mai bune decât Galaxy S22 anul trecut, datorită faptului că este o configurație mult mai viabilă. Galaxy S23+, pe de altă parte, a trecut puțin în plan secund în acest an, comparativ cu cât de solicitat era înainte.

Unul dintre factorii care ar fi putut contribui la creșterea cererii este faptul că Samsung a lansat anul acesta noi dispozitive cu cipuri Snapdragon în toate regiunile.

Samsung Galaxy S23 Ultra review

În Europa, de exemplu, acest lucru a ajutat cu siguranță la succesul seriei, deoarece bătrânul continent a fost întotdeauna casa dispozitivelor Exynos, care au rămas în urma cipurilor Qualcomm în majoritatea cazurilor. Acestea erau ușor subalimentate, dar ceea ce era cu adevărat deranjant era faptul că aveau tendința de a se încălzi mai mult și erau, de asemenea, inferioare celorlalte modele în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

Anul acesta, însă, nu există o astfel de diferență, toată lumea primește același lucru, iar pentru asta clienții sunt recunoscători. La Samsung, erau încrezători într-un rezultat bun, TM Roh, președintele companiei, a declarat la lansare că țintesc o creștere de două cifre, dar Galaxy S23 Ultra a reușit să atingă chiar și trei cifre în unele locuri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

Atenție la bug-ul care vă poate infecta telefonul Android fără să știți – ce trebuie să faceți.

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

S Pen-ul de la Galaxy S24 Ultra are probleme cu accesoriile magnetice MagSafe și Qi2

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Samsung Galaxy S25 promite o revoluție a bateriei cu până la 10% mai multă durată de viață

POCO X6 și POCO X6 Pro au fost lansate Oficial. Vezi detaliile.

Vivo Y200i: Performanță și Imagistică la Preț Accesibil

TOP 10 cele mai bine vândute telefoane săptămâna trecută