Atenție la acest Power Bank Lenovo, e periculos și se vinde și la noi!

Atenție la acest Power Bank Lenovo, e periculos și se vinde și la noi!

Dacă vă gândiți să vă cumpărați un power bank Lenovo, ar fi bine să vă uitați bine la el înainte să-l luați. De ce? Pentru că un model de power bank Lenovo a fost declarat un pericol de incendiu de către autoritățile din SUA. Producătorul chinez a cerut să fie returnate toate unitățile.

Power bank-ul Lenovo cu probleme este unul de 20 000 mAh cu USB-C, special pentru laptopuri. Modelul lui este PBLG2W și are numărul de piesă 40ALLG2WWWW. Pe site-ul Tom’s Hardware găsiți o imagine care vă arată unde să găsiți aceste date pe power bank.

powerbank lenovo

Dar nu e suficient să verificați modelul și numărul de piesă. Trebuie să vă uitați și la data de fabricație, care e scrisă pe power bank în format an/lună. Power bank-urile care trebuie returnate au fost făcute în lunile 01, 02, 03, 04, 05 și 06 din anul 2022.

Dacă aveți un power bank care se potrivește cu toate aceste informații, nu-l mai folosiți deloc!

Motivul pentru care e periculos e că un șurub din el se poate desface când îl încărcați și poate bloca circuitul. Asta poate duce la supraîncălzire și chiar la incendiu. Până acum s-a întâmplat o singură dată, dar mai bine să nu riscați.

Power bank-ul se găsește în unele magazine online mari și cunoscute de la noi. Dacă aveți unul dintre ele, contactați cât mai repede magazinul de unde l-ați cumpărat.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru?Vezi cum este dezasamblat.

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

Ce se va întâmpla cu funcția AI a Microsoft?

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Motorola RAZR 50 Ultra: Eticheta de Preț European Scoasă la Lumină

Facebook Anunță Revoluția AI: Algoritmul Care Schimbă Regulile Jocului

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.