Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

Poate că nici măcar nu s-a uscat cerneala pe cutiile telefoanelor Samsung Galaxy Fold 5, dar deja au început să se scurgă câteva detalii interesante despre următoarea generație. Ice Universe, un cunoscut și de încredere tipster insider, a publicat un scurt videoclip și câteva imagini cu prototipul Galaxy Z Fold 6, iar dacă e să ne credem ce vedem, vor fi reproiectate multe lucruri pe viitorul dispozitiv.

Pentru început, se pare că dispozitivul va avea un ecran exterior plat, așa cum susțineau zvonurile anterioare despre Samsung Galaxy S24 Ultra. Ice Universe crede că ecranul de acoperire al telefonului pliabil va avea același chenar central ca și Galaxy S24 Ultra, iar raportul de aspect va fi același. După cum se poate vedea în videoclip, Galaxy Z Fold 6 va avea margini mai subțiri în jurul ecranului.

banner

Dacă afișajul extern al lui Fold este similar cu cel al lui Ultra, probabil că nu este o idee rea să menționăm la ce să ne așteptăm de la afișajul său. Se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra va veni cu un ecran AMOLED de 6,78 inci cu rezoluție QHD+, care va avea un raport de aspect de 19,5:9 și o luminozitate maximă de până la 2500 nits. Se zvonește că viitorul model Ultra va fi ușor mai lat decât ediția actuală, cu 79 mm în loc de 78,1 mm.

Samsung Galaxy Z Fold 6
Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6 4

Pentru un moment de reflecție, să ne întoarcem la Samsung Galaxy Z Fold 6 prezentat în video și în imagini. Suntem la aproximativ un an de la debutul smartphone-ului pliabil, ceea ce înseamnă că, în acest stadiu incipient de dezvoltare, un dispozitiv ar putea avea cu ușurință mai multe prototipuri, iar noi s-ar putea să fi văzut doar unul dintre multe altele. Așadar, versiunea finală ar putea fi foarte diferită de ceea ce vedem aici.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

Călătorie în timp: vizualizați site-uri web vechi, chiar și în browsere retro

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți