Nothing Phone 2a pret si disponibilitate in Romania.

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

Nothing Phone (2a) se prezintă ca o continuare logică și rafinată a designului inovator pentru care brandul a devenit cunoscut. Cu dimensiuni aproape identice cu predecesorul său, Phone (2a) (161,74 x 76,32 x 8,55 mm), acesta aduce un suflu nou prin designul camerei centrale, reminiscent al unui ochi vigilent, și prin suprafața translucidă distinctivă. Interfața Glyph, acum compusă din trei benzi LED separate, își păstrează caracterul iconic Nothing.

Ecranul de 6,7 inch, cu rezoluție de 1080 x 2412 și suport HDR10+, rămâne constant în calitate, dar Phone (2a) ajustează rata refresh la o gamă de 30-120 Hz și oferă o luminozitate maximă puțin redusă. Camera frontală de 32 megapixeli și scannerul optic de amprente sunt elemente comune între cele două modele, la fel ca sunetul stereo și NFC-ul.

Inima tehnologică a Phone (2a) este reprezentată de procesorul Dimensity 7200 Pro de la MediaTek, optimizat pentru acest model și construit pe un nod de 4 nanometri de la TSMC. Configurațiile de memorie variază între 8 și 12 GB RAM, cu posibilitatea de expansiune virtuală, și 128 sau 256 GB de stocare internă. Încărcarea rapidă de 45 wați este prezentă, dar opțiunea de încărcare wireless lipsește, compensată însă de o baterie generoasă de 5000 mAh.

nothing phone 2a

Sistemul de camere, încadrat de LED-urile Glyph, include senzori de 50 megapixeli pentru unghiuri largi și ultra-largi, cu autofocus și stabilizare optică. În timp ce înregistrarea video 4K este limitată la 30 fps, camera frontală oferă posibilitatea de a filma la 1080p și 60 fps.

Nothing Phone (2a) Pret in Romania

  • Disponibil pe AMAZON.DE, Nothing Phone (2a) vine în variante de 8/128 GB sau 12/256 GB, în culori clasice de negru și alb, la un preț de 329 euro, echivalent de aproximativ 1640 lei.
  • Cu Nothing OS 2.5 bazat pe Android 14, acesta promite o experiență de utilizare fluidă și intuitivă, în linie cu filozofia Nothing de a oferi tehnologie accesibilă și estetic plăcută.
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Mate 70 este rivalul direct al Huawei pentru iPhone 16.

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

iPhone 13 și 14 primesc un cadou de la Moș Crăciun: încărcarea wireless Qi2

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink