Apple Vision Pro are un ecran micro-OLED de senzație.

Apple Vision Pro are un ecran micro-OLED de senzație.

Apple Vision Pro are multe specificații de top, dar ecranul dual micro-OLED e cel mai tare. Canalul YouTube iFixit a desfăcut dispozitivul să vadă ce are în el, scrie Engadget.

Densitatea de pixeli a ecranului e de necrezut: inginerii Apple au băgat 12.078.000 de pixeli în doar 6,5 centimetri pătrați. Asta înseamnă că un pixel are doar 7,5 micrometri (μm), cam cât o celulă roșie din sânge.

Ecranul micro-OLED e și mai tare dacă ne gândim că într-un pixel de pe iPhone 15 Pro intră 54 de pixeli Apple Vision Pro. iPhone 15 Pro are 460 PPI (pixeli pe inch), dar Apple Vision Pro are 3386 PPI.

Asta nu e chiar rezoluție 4K, pentru că e puțin sub standardul UHD de 3840 de pixeli. Dar youtuberii zic că e un amănunt, pentru că ecranele sunt la câțiva centimetri de ochi. Și un televizor 4K normal are o densitate a pixelilor de doar 140 PPI.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Apple lucrează la niște laptopuri cu ecrane OLED tactile, care vor fi mai performante și mai uimitoare decât orice ai văzut până acum

Huawei și BAIC: Revoluția Auto Electrică Începe în Aprilie.

Ecocem: Cimentul cu emisii reduse de carbon ajunge în Europa

Ce este Chat GPT și ce poate face pentru tine: De la conversații la conținut.

Revoluția Electrică: Un Eșec Costisitor în Elveția?

Dezvoltatorii de startup-uri așteaptă de mult timp ceva asemănător cu căștile Apple Vision Pro.

Următorul program de actualizare pentru Xiaomi HyperOS a fost anunțat

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Atenție la acest Power Bank Lenovo, e periculos și se vinde și la noi!

Funcția de partajare a parolelor ar putea ajunge în curând pe Android

A apărut prima mașină electrică cu baterii de sodiu sub numele JAC Jivej.