Huawei își arată mușchii cu Mate 70, rivalul pentru iPhone 16

Mate 70 este rivalul direct al Huawei pentru iPhone 16.

Ce face Huawei când vine vorba de telefoane de top? Nu se lasă intimidată de concurență, ci își pregătește lansarea lui Mate 70 pentru septembrie, după cum au spus surse din interior. Și nu oricând în septembrie, ci exact când Apple va anunța iPhone 16. Se pare că Huawei vrea să își demonstreze forța pe piața chineză, unde flagship-urile sale sunt la fel de bune ca cele ale Apple, dacă nu mai bune.

Nu e de mirare că Huawei are încredere în produsele sale, având în vedere că a vândut nu mai puțin de 30 de milioane de Mate 60 de când au apărut pe neașteptate în august 2023, conform unui alt raport. Huawei domină piața internă, unde lipsa serviciilor Google nu îi afectează deloc telefoanele HarmonyOS.

Dar ce are Mate 70 de special? Ei bine, se zvonește că va avea un senzor de cameră de 1″, care ar trebui să facă poze de senzație. Și nu numai asta, ci și un design mai elegant, cu un ecran mai mare și mai subțire, care să îți ofere o experiență vizuală de top. Hai să vedem dacă Huawei va reuși să impresioneze cu Mate 70 sau dacă Apple va rămâne liderul pieței globale. Voi ce credeți?

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BYD Seagull – ‘Lamborghini mini’ la preț de Dacia – Crezi că e posibil?

Realme GT5 Pro va primi spațiu de stocare de până la 1 TB.

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Top 3 Cele mai bune smartphone-uri Android in 2023

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

AI-ul care te face să dansezi ca un profesionist, chiar dacă ești un lemn

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!

Galaxy S24 Ultra va avea un Snapdragon 8 Gen 3 tunat la maxim

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!