Samsung Galaxy S24, mai multe poze scăpate și mai puține surprize - arată ca niște clone ale seriei S23.

Samsung Galaxy S24 Ultra, poze dezvăluite – telefoanele nu impresionează cu aspectul lor!

Dacă ești curios cum arată noile telefoane Samsung Galaxy S24, care vor fi lansate la începutul anului viitor, am găsit niște poze pentru tine. Dar nu te aștepta la vreo schimbare radicală de design, pentru că telefoanele arată cam la fel ca cele din seria S23. Adică, dacă le pui una lângă alta, nu știi care e care.

galaxy s24 poze

Pozele astea au apărut pe X și se pare că sunt niște modele “dummy” ale Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Asta înseamnă că nu sunt telefoane reale, ci doar niște replici care imită aspectul exterior. Dar, probabil, așa vor arăta și telefoanele adevărate, deci nu cred că o să avem vreo surpriză.

galaxy s24 dumpoze lateral dummy

Singura diferență pe care o observ este că rama laterală e mai dreaptă la modelele mai mici, iar spatele e mai plat la modelul Ultra. Nu vedem cum arată ecranul, dar se zvonește că S24 Ultra are un ecran ușor curbat pe margini, dar nu foarte mult (2,5D).

galaxy s24 dummy 1

În rest, totul e c-am la fel ca la seria S23, nu există prea multe diferențe față de telefoanele Galaxy S23. Poate că Samsung a rămas fără idei de design, sau poate că le place să ne păcălească.

Dar nu înseamnă că telefoanele nu sunt mai bune, ci doar că nu se văd diferențele. Se pare că modelele mai mici vor avea și ele ecranul LTPO cu reîmprospătare adaptivă, procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și niște funcții noi bazate pe inteligență artificială, despre care am scris aici.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

TOP telefoane mobile care își păstrează cel mai bine valoarea în timp: iată clasamentul.

Gemini, noul nume al lui Google Bard, vine cu o aplicație proprie

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

OnePlus Watch 2, ceasul inteligent cu Wear OS și sistem dual de operare

S-a dezvăluit cât costă materialele al unui iPhone 15 Pro Max

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

Samsung Galaxy și Android 15: ce telefoane vor avea parte de noul sistem de operare

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Un cip nou pentru dispozitivele XR, rezultatul unei colaborări între Samsung, Google și Qualcomm