Huawei Mate 60 Pro+ este acum cel mai bun telefon cu cameră foto, se schimbă clasamentul topului

Topul telefoanelor cu cea mai bună cameră foto: Huawei Mate 60 Pro+ face istorie și se clasează pe primul loc

Dacă ești pasionat de fotografie și video, probabil că știi deja care sunt telefoanele cu cele mai bune camere foto de pe piață. Dar știi și care este cel mai bun dintre ele? Ei bine, DXOMark, site-ul care testează și evaluează camerele foto ale smartphone-urilor, tocmai a anunțat noul lider al clasamentului. Și nu este o surpriză că este un telefon Huawei.

Huawei Mate 60 Pro+ a obținut cel mai mare scor din istoria DXOMark, cu un total de 157 de puncte pentru camera din spate. Acesta l-a depășit pe Huawei P60 Pro, care avea 156 de puncte, și pe iPhone 15 Pro Max, care a coborât pe locul al treilea cu 154 de puncte. Uite cum arată topul actualizat:

lista de top

Pentru a vedea testul complet, cu toate detaliile și exemplele de fotografii, poți accesa acest link

Dar ce face atât de specială camera lui Huawei Mate 60 Pro+? Ei bine, are un senzor principal de 48 de megapixeli, care poate schimba deschiderea de la f/1,4 la f/4,0, în funcție de condițiile de lumină. Are și stabilizare optică a imaginii, pentru a evita mișcarea neclară.

Pe lângă asta, are o cameră periscop de 48 de megapixeli, cu un zoom optic de 5x și stabilizare optică a imaginii. Și nu în ultimul rând, are o cameră ultraangulară de 40 de megapixeli, care poate face și fotografii macro la o distanță de doar 2,5 cm.

Ce părere ai despre acest telefon? Crezi că merită să îl cumperi în viitor pentru camera sa foto? Sau preferi alt model? Lasă-ne un comentariu și spune-ne ce crezi. 😊

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

ChatGPT ar putea cuceri sectorul educației, însă mulți nu sunt încântați de asta.

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

Dezvăluri Galaxy S24 Ultra: Imagini reale cu noul telefon Samsung.