Samsung Z Fold 6 și Z Flip 6: Detalii Picante Despre Noua Generație Pliabilă

Samsung Z Fold 6 și Z Flip 6: Detalii Picante Despre Noua Generație Pliabilă

Samsung se pregătește să dea lovitura pe piața smartphone-urilor pliabile, iar Ross Young, guru-ul zvonurilor tech, ne-a aruncat oase de ros pe X/Twitter. Așa că, haideți să ronțăim împreună informațiile proaspete despre Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6.

Z Flip 6, copilul rebel al familiei Samsung, se laudă deja cu un curcubeu de culori pe site-ul oficial. Dar, stai să vezi ce paletă cromatică ne pregătește pentru următoarea versiune! Se zvonește că va veni în nuanțe de albastru deschis, verde deschis, argintiu și galben. Și nu orice verde, ci un “Mint” răcoritor, iar argintiul? Un “Silver Shadow” misterios.

Dar Samsung nu se oprește aici. Z Flip 6 va aduce și niște culori de nișă, gen “Crafted Black”, un piersic suculent și un alb imaculat. Însă, surpriză! Nici urmă de mov/lavandă, culoarea-vedetă a generațiilor trecute.

Acum, să vorbim despre Z Fold 6. Acesta merge pe un vibe mai sobru, cu nuanțe de albastru marin, roz deschis și argintiu. Dar, atenție la detaliile fine: albastrul devine “Navy”, iar argintiul se transformă în același “Silver Shadow” chic.

Și pentru că diversitatea e cheia, Z Fold 6 va avea și el ediții limitate în “Crafted Black” și alb. Plus, o noutate în paleta Z Fold: un roz deschis care promite să aducă un zâmbet pe chipurile fanilor.

Pe Twitter, Young ne-a mai șoptit că Samsung ar putea păstra aceleași opțiuni de stocare ca la modelele anterioare. Deci, pentru Z Flip 6, te poți aștepta la 256GB și 512GB, iar pentru Z Fold 6, la 256GB, 512GB și un terabyte generos.

Z Flip 6 pare să fie doar o evoluție logică, dar Z Fold 6? Aici s-ar putea să avem parte de o revoluție în universul pliabil Samsung. Se aud șoapte despre un posibil “Ultra” pentru cei care vor să-și etaleze statutul și, cine știe, poate și o versiune “FE” mai accesibilă, ca să se îndrăgostească toată lumea de pliabile.

Și când vine vorba de lansare? Toate indicatoarele arată spre un eveniment Unpacked pe 10 iulie. Deci, marcați-vă calendarele și pregătiți-vă pentru o vară fierbinte în lumea Samsung!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Cum arată Samsung Galaxy S24 Ultra în realitate? Primele imagini cu ecranul aprins, dezvăluite.

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Top 10 Telefoane Care Fac Furori pe Piață

Uimitor: ce poate face câinele-robot cu inteligență artificială depășește orice imaginație. Nici măcar proiectanții nu știau asta

Primele imagini reale cu telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra.

Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

OnePlus 12, disponibil pentru toată lumea: ce noutăți aduce și care este prețul.

Samsung Galaxy Ring este oficial!

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Ce funcție nouă și tare va avea Notepad din Windows după 40 de ani?