Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

Știi cum e să aștepți ceva cu nerăbdare? Exact așa s-a simțit săptămâna trecută când Samsung a anunțat actualizarea de securitate pentru martie 2024, dar doar pentru utilizatorii din Coreea de Sud. Ei bine, acum avem vești bune: această actualizare a ajuns și în Europa!

Ce aduce nou? Noua versiune de firmware, S92xBXXS1AXBG, nu doar că rezolvă o mulțime de vulnerabilități de securitate, dar și îmbunătățește stabilitatea și performanța seriei Galaxy S24, inclusiv modelele S24+ și S24 Ultra. Și ghici ce? Nu e nevoie să te îngrijorezi de spațiu, pentru că actualizarea e surprinzător de compactă.

Cum o obții? Dacă ai un Galaxy S24, e timpul să acționezi. Deschide aplicația Setări, mergi la Actualizare software și apasă pe Descărcare și instalare. Sau, dacă ești mai tehnic, descarcă firmware-ul și folosește Odin pe un PC cu Windows pentru a-l instala manual.

De ce e important? Nu uita, primele versiuni de firmware ale Galaxy S24 au avut câteva probleme cu camera și afișajul, dar Samsung le-a rezolvat rapid în februarie. Și pentru că Samsung ține la clienții săi, seria S24 va primi actualizări Android și de securitate pentru următorii șapte ani. Așa că, fii liniștit, telefonul tău va rămâne în pas cu tehnologia.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Alertă pentru Proprietarii de Tesla: Vulnerabilitatea Care Vă Poate Lăsa Fără Mașină!

Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Modele lingvistice mari(LLM): ce sunt, cum funcționează și cum să le folosești.

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Microsoft anunță oficial lansarea Copilot pentru Windows 10!

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Samsung Își Revendică Tronul: Vânzări Galactice Depășesc Apple!

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit