Nintendo face valuri: Switch 2 vine până în aprilie 2025

Nintendo face valuri: Switch 2 vine până în aprilie 2025

Shuntaro Furukawa, marele șef de la Nintendo, ne-a dat un mic teaser despre ce urmează pentru Switch în cadrul întâlnirii pe teme financiare. Se pare că urmașul consacratului Switch va fi dezvăluit în acest an fiscal, adică până când florile de cireș vor începe să cadă în 2025.

Și ca să ne țină în priză, Nintendo ne pregătește o surpriză pentru luna iunie: un eveniment Nintendo Direct de zile mari. Acolo, vor scoate din mânecă titlurile noi pentru Switch. Dar, atenție, nu vă așteptați să vă spună ceva despre Switch 2 – asta rămâne un secret bine păstrat.

Deci, ce ne spune acest mic indiciu? Ei bine, punem pariu pe o fereastră de lansare pentru noua consolă undeva în primele luni ale lui 2025, exact cum bâzâie zvonurile pe la colțuri. Deja de pe vremea lui februarie, se zvonește că Nintendo le-a șoptit pe la urechi editorilor de jocuri să se pregătească pentru lansarea în acest interval.

Dar să nu confundăm „anunțul” cu „lansarea” – Nintendo a ales cuvintele cu grijă în comunicatul lor în engleză. Poate că ne vor lăsa să atingem noua consolă mai târziu, după ce o vor face oficială până în aprilie.

Să nu uităm de originalul Nintendo Switch, lansat în 2017 cu acel cip Tegra X1 de la Nvidia, care a debutat pe scena tehnologiei în 2015 pe tableta Nvidia X1. Cu designul său hibrid, care îți permite să te joci oriunde, Switch a devenit rapid vedeta petrecerilor, cu peste 141 de milioane de unități vândute la nivel global, urcând pe podiumul celor mai bine vândute console.

În prezent, Switch se laudă cu trei variante: standard, Lite și OLED, fiecare pentru stilul tău de joc. Acum, să așteptăm cu nerăbdare ce ne rezervă viitorul cu Switch 2!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Inteligența artificială a depășit imaginile false: acum poate să-ți facă videoclipuri care arată ca realitatea

Google a extins suportul software pentru Chromebook-uri la 10 ani

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

YouTube Premium are o functie tare care functioneaza si pentru cei cu cont gratuit?

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.