Utilizatorii Samsung în alertă: Dungile verzi care pot apărea pe telefonul tău!

Utilizatorii Samsung în alertă: Dungile verzi care pot apărea pe telefonul tău!

Se pare că fantoma liniilor verzi bântuie din nou universul Samsung, de data aceasta pe ecranele seriei Galaxy S21. “Problema liniei verzi”, cum a fost botezată, se manifestă printr-o linie verticală subțire de un verde strident, care se strecoară pe ecran și poate tulbura experiența utilizatorului. Se zvonește că modelele Galaxy S21 Ultra și S21 FE sunt cele mai predispuse la această neplăcere.

Utilizatorii afectați au raportat apariția liniei verzi ca pe un capriciu al destinului, în timp ce alții pun problema pe seama actualizărilor de software sau a utilizării excesive, precum maratoanele de gaming. Un utilizator de pe Twitter a menționat că a dat de această linie imediat după o actualizare software pe Galaxy S21 FE, iar altcineva a pomenit de patch-ul din aprilie pe Galaxy S21 Ultra (model SMG998B).

Cauza exactă a acestei dungi verzi rămâne un mister. Deși ar putea fi vorba de o simplă eroare de software, care se rezolvă cu o repornire sau resetare, persistența problemei sugerează că ar putea fi ceva mai serios, poate o defecțiune hardware.

dungi verzi samsung

Dar ce anume provoacă această problemă? Se bănuiește că vinovat ar putea fi conectorul de afișare sau cablul flexibil, care leagă ecranul de placa de bază. Orice slăbiciune sau deteriorare a acestora ar putea să creeze haos pe display.

Deși ar fi tentant să dăm vina pe actualizările de software, o privire aruncată pe rețelele sociale arată că această problemă nu e o noutate pentru Samsung. Multe dintre cazurile raportate anterior au fost legate și ele de actualizări.

Teoria momentului este că actualizările de software, în combinație cu factorii de mediu, ar putea genera destulă căldură (mai ales la telefoanele cu chipset Exynos) pentru a agrava o defecțiune hardware preexistentă. Se zvonește că această căldură ar putea slăbi adezivul care ține componentele ecranului laolaltă, ducând la apariția liniei verzi. Totuși, această ipoteză nu convinge pe deplin, având în vedere că și gaming-ul produce căldură, dar nu e adesea asociat cu această problemă.

Samsung nu a confirmat oficial această problemă, dar în trecut a oferit reparații și înlocuiri pentru situații similare la seria Galaxy S20. Dacă vă confruntați cu această problemă pe un dispozitiv Galaxy, cel mai bine ar fi să documentați totul cu fotografii sau videoclipuri și să luați legătura cu serviciul de asistență Samsung. Într-o lume ideală, ar trebui să fie o simplă formalitate.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

Samsung aduce Android 14 si pe Galaxy A14 5G si Galaxy A53 5G

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

Ghidul cumpărătorului iPhone 14 Pro vs. iPhone 15 Pro: Peste 30 de upgrade-uri comparate

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.

De ce ecranele Samsung Galaxy S24 sunt cele mai bune din industrie, după DxOMark.

Realme GT5 Pro oferă încărcare cu fir de 100W și încărcare wireless de 50W pentru mai puțin de 500 de dolari