Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Apple nu a ascuns faptul că, de-a lungul anilor, a orientat consumatorii către ediția Pro a iPhone-ului, funcțiile și componentele hardware cu adevărat interesante venind întotdeauna pe aceste dispozitive. Situația a ajuns în cele din urmă în punctul în care a existat și încă mai există o diferență de procesor între modelul de bază, varianta Plus și edițiile Pro. Anul viitor, însă, acest lucru s-ar putea schimba, potrivit rapoartelor preliminare.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Jeff Pu se află în flow, are o perspectivă foarte bună asupra Apple și a lanțurilor de aprovizionare care aprovizionează Apple, iar într-o notă pentru Haitong International Securities scrie că anul viitor toate modelele iPhone 16 ar putea veni cu cipuri A18.

Acest lucru sună deja mai bine decât modul în care au fost gestionate lucrurile anul acesta, de exemplu, deoarece iPhone 15 și iPhone 15 Plus au debutat cu cipuri A16 Bionic, în timp ce cele două modele Pro au debutat cu chipsetul A17 Pro, care se presupune că este capabil să ruleze jocuri de consolă.

De asemenea, va exista o diferență între telefoanele iPhone 16, cele două modele de bază fiind echipate cu un simplu chipset A18, în timp ce iPhone 16 Pro și 16 Pro Max vor rula versiunea Pro a acestui chipset. Acesta din urmă este posibil să aibă mai multe cipuri și cine știe în ce fel va fi înălțat față de versiunea simplă.

Este, de asemenea, posibil ca totul să fie doar un joc de nume, dar deocamdată este probabil sigur să spunem că anul viitor diferența de hardware dintre dispozitivele iPhone va fi mai mică. Desigur, ar fi frumos să știm cât de mult ar putea fi mai bun A18 în comparație cu A17 Pro, dar, din păcate, nu avem încă nicio informație în acest sens.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gmail ne va spune dacă a găsit adresa noastră de e-mail pe dark web

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.