S-a dezvăluit cu ce specificații vor veni Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra

S-a dezvăluit cu ce specificații vor veni Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra.

Dacă ești un fan al telefoanelor inteligente de ultimă generație, atunci trebuie să afli despre specificatiile modelelor Galaxy S24 de la Samsung. O imagine care a apărut pe internet ne arată cât de impresionante sunt specificațiile acestor telefoane.

Să începem cu cel mai mic și mai accesibil dintre ele, Galaxy S24. Acesta are un ecran superb de 6,2 inci, care îți va arăta culorile și imaginile în cel mai clar mod posibil. Camera din spate este o minune: are 50 de megapixeli și poate face zoom de până la 30 de ori, fără să piardă din calitate. Are și o lentilă telefoto care îți permite să faci poze de aproape, cu o mărire de 3 ori. Telefonul are 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB de spațiu de stocare, suficient pentru toate aplicațiile și fișierele tale. Și nu uita de bateria de 4000 mAh, care îți va ține telefonul în viață pentru mult timp.

samsung galaxy s24 specificatii oficiale

Dar dacă vrei mai mult, atunci poți opta pentru Galaxy S24 Plus. Acesta are un ecran și mai mare, de 6,7 inci, cu o rezoluție QHD+. Are și mai multă memorie, 12 GB de RAM, și mai mult spațiu de stocare, 256 sau 512 GB. Camerele din spate sunt la fel de bune ca la S24, dar bateria este mai puternică, de 4900 mAh. Acest telefon are un aspect elegant, cu un cadru din aluminiu.

Și dacă vrei să ai cel mai bun dintre cele mai bune, atunci trebuie să alegi Galaxy S24 Ultra. Acesta este un telefon de lux, cu un cadru din titan și un ecran uriaș de 6,8 inci. Camera din spate este incredibilă: poate face poze de până la 200 de megapixeli și poate face zoom de până la 100 de ori. Acesta are 12 GB de RAM și 256 sau 512 GB de stocare, și o baterie imensă de 5000 mAh.

Toate aceste telefoane sunt rezistente la apă și praf, având clasificarea IP68. Au și un procesor foarte rapid, Snapdragon 8 Gen 3 series, care le va face să ruleze fără probleme. Samsung va lansa aceste telefoane pe 18 ianuarie, și le vei putea cumpăra de la sfârșitul lunii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube Kids se mută în aplicația principală YouTube – iată cum va funcționa

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Când Soarele se Ascunde, Internetul Încetinește: Eclipsa Solară și Impactul Global

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Galaxy A25 5G, un telefon ieftin și bun cu design de top. când se lansează și cât costă