Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Honor nu este genul de companie care să se arunce în trenduri fără să se gândească bine. Așa că, anul trecut, când toată lumea vorbea despre telefoanele pliabile, Honor a spus că nu se grăbește să lanseze unul, până nu găsește o soluție care să îi impresioneze pe clienți. Ei bine, se pare că soluția a fost găsită, pentru că Honor Flip, primul telefon pliabil al brandului, va fi lansat în acest an.

Asta ne-a spus chiar George Zhao, CEO-ul Honor, într-un interviu recent pentru CNBC. El ne-a confirmat că Honor Flip este aproape gata și că va fi prezentat publicului în curând. El ne-a mai spus că este foarte optimist în privința viitorului telefoanelor pliabile și că Honor Flip va fi un produs de top în această categorie.

Dar asta nu e tot. Honor are și alte planuri interesante pentru anul acesta, printre care și un inel inteligent, numit Honor Ring. Acesta va face parte din familia de dispozitive smart și de wellness a Honor, care se va extinde cu noi produse în viitor. Honor Ring va fi un accesoriu elegant și funcțional, care ne va ajuta să ne monitorizăm sănătatea și să ne conectăm cu alte dispozitive.

George Zhao a mai adăugat că Honor va investi tot mai mult în inteligența artificială, care va juca un rol esențial în dezvoltarea tehnologiei. Nu ne miră, desigur, pentru că știm că Honor este un lider în domeniul AI și că ne oferă mereu soluții inovatoare și inteligente.

Așadar, Honor ne pregătește o surpriză de proporții: un telefon pliabil și un inel smart, care vor fi lansate în acest an, deși nu știm exact când. Suntem nerăbdători să le vedem și să le testăm.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP telefoane mobile care își păstrează cel mai bine valoarea în timp: iată clasamentul.

 LG a lansat un televizor QNED de 98 de inci și e spectaculos

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

Nothing Phone (2a) surprinde la teste: ce scor a obținut.

Xiaomi SU7, dezvăluie un design interior cu surprize plăcute

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Xiaomi 13 Ultra duce fotografia pe smartphone la un nou nivel cu sistemul său versatil cu patru camere

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.