Google te scapă de pozele duble ce funcție nouă au băgat ăștia. Photo Stack in Google photos

Google te scapă de pozele duble: ce funcție nouă au băgat ăștia

Google a mai inventat o chestie mișto pentru aplicația lor de poze, pe care o folosești și tu, nu te fă că nu știi(mai ales dacă esti utilizator Android). E vorba de Photo Stack, o funcție care îți face ordine în pozele tale, dacă ești genul care face 10 poze la același lucru, ca să iasă bine.

Un blogger deștept, TheSpAndroid, a testat funcția asta și a zis că e tare. Ce face ea, mai exact? Păi, dacă faci mai multe poze la un obiect sau o persoană, din același unghi, într-un interval scurt de timp, Photo Stack le ia pe toate și le pune într-un pachet, în loc să le afișeze una câte una. Așa nu mai ai galeria plină de poze aproape identice, care îți ocupă spațiu și te enervează.

Photo Stack îți alege și cea mai bună poză din pachet, după niște criterii ale lor, și ți-o arată în galerie, cu un indicator micuț care îți spune că mai ai și alte variante. Dacă vrei să le vezi, dai click pe poză și ți le arată pe toate.

Funcția asta e disponibilă în Google Photos 6.60, dar nu pentru toți utilizatorii. Dacă nu o ai încă, nu te panica, o să vină și la tine. Și dacă nu vrei să o folosești, o poți dezactiva oricând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone SE face saltul la ecranul OLED: ce trebuie să știi

Samsung își croiește drum în lumea GPU-urilor

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Galaxy S24 Ultra va avea un Snapdragon 8 Gen 3 tunat la maxim

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.

Cine poate vedea Blockchainul: Transparența și Confidențialitatea în Tehnologia Blockchain

Inelul inteligent Apple: un accesoriu multifuncțional care se potrivește pe orice parte a corpului

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.