Google te scapă de pozele duble ce funcție nouă au băgat ăștia. Photo Stack in Google photos

Google te scapă de pozele duble: ce funcție nouă au băgat ăștia

Google a mai inventat o chestie mișto pentru aplicația lor de poze, pe care o folosești și tu, nu te fă că nu știi(mai ales dacă esti utilizator Android). E vorba de Photo Stack, o funcție care îți face ordine în pozele tale, dacă ești genul care face 10 poze la același lucru, ca să iasă bine.

Un blogger deștept, TheSpAndroid, a testat funcția asta și a zis că e tare. Ce face ea, mai exact? Păi, dacă faci mai multe poze la un obiect sau o persoană, din același unghi, într-un interval scurt de timp, Photo Stack le ia pe toate și le pune într-un pachet, în loc să le afișeze una câte una. Așa nu mai ai galeria plină de poze aproape identice, care îți ocupă spațiu și te enervează.

Photo Stack îți alege și cea mai bună poză din pachet, după niște criterii ale lor, și ți-o arată în galerie, cu un indicator micuț care îți spune că mai ai și alte variante. Dacă vrei să le vezi, dai click pe poză și ți le arată pe toate.

Funcția asta e disponibilă în Google Photos 6.60, dar nu pentru toți utilizatorii. Dacă nu o ai încă, nu te panica, o să vină și la tine. Și dacă nu vrei să o folosești, o poți dezactiva oricând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

Fortnite revine pe iPhone după o pauză de patru ani, dar nu fără conflicte cu Apple

Topul telefoanelor cu cea mai bună cameră foto: Huawei Mate 60 Pro+ face istorie și se clasează pe primul loc

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Zborul personal devine realitate cu Helix, avionul eVTOL ultraușor de la Pivotal

OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate.

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Apple retrage actualizarea iOS 17.3 beta 2 din cauza unui bug grav

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare