Samsung T5 EVO. Primul SSD Extern portabil de 8 TB din lume.

Samsung T5 EVO. Primul SSD Extern portabil de 8 TB din lume.

Samsung a prezentat noul său SSD portabil, numit T5 EVO, care oferă o capacitate de stocare impresionantă de 8 TB. Acesta este cel mai mare SSD portabil disponibil pe piață, depășind cu mult modelele concurente.

T5 EVO are un design robust și elegant, fiind construit din materiale de înaltă calitate. Unitatea portabilă folosește tehnologia USB 3.2 Gen 1, care îi permite să transfere date cu o viteză de până la 460 MB/s. Dimensiunile sale sunt de 95 mm în lățime, 17 mm în grosime și 40 mm în lungime, iar greutatea sa este de doar 102 grame.

Samsung T5 EVO SSD pret

Unitatea portabilă are o culoare neagră, cu o ramă din titan pe partea de sus, care poate fi folosită pentru a atașa o curea sau un alt accesoriu. Carcasa sa exterioară este rezistentă la șocuri, putând suporta căderi de la o înălțime de până la 2 metri.

Pentru a evita supraîncălzirea, Samsung utilizează metoda Dynamic Thermal Guard, care reglează temperatura unității în funcție de condițiile de mediu. De asemenea, datele stocate pe unitate sunt securizate prin criptare AES, care asigură confidențialitatea și integritatea lor.

Samsung T5 EVO Pret si disponibilitate in Romania:

Prețul SSD-ului portabil Samsung T5 EVO variază în funcție de capacitatea sa de stocare. Versiunea de 2 TB costă 190 de dolari, versiunea de 4 TB costă 350 de dolari, iar versiunea de 8 TB, care este cea mai avansată din lume, costă 650 de dolari.

Desigur, dacă unitatea va fi lansată în țara noastră, vă puteți aștepta să plătiți prețuri diferite.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uimitor: ce poate face câinele-robot cu inteligență artificială depășește orice imaginație. Nici măcar proiectanții nu știau asta

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Dezvoltatorii de startup-uri așteaptă de mult timp ceva asemănător cu căștile Apple Vision Pro.

Alexa, asistentul inteligent de la Amazon, ar putea deveni cu plată. Dar merită?

Red Magic 9 Pro și Pro+: cele mai puternice telefoane de gaming de pe piață.

Xiaomi 14 Ultra vrea să-l bată pe Galaxy S24 Ultra, dar are șanse?

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

iPhone-urile din UE pierd o funcție importantă: aplicațiile web progresive

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme